Op vrijdag 25 oktober 2019 stond Johnny de Mol in De Tamboer met zijn voorstelling Hier is de mol!

Johnny de Mol - Biografie

Naam
Johnny de Mol
Geboortedatum
12 januari 1979
Geboorteplaats
Laren

Johnny de Mol in De Tamboer

Op vrijdag 25 oktober 2019 stond Johnny de Mol in De Tamboer met zijn voorstelling Hier is de mol! Zijn eigen one-man-show waarin hij het publiek een kijkje geeft in zijn leven. Van het leven als vrolijke vrijgezel tot aan het vaderschap en zijn huwelijk met Anouk van Schie. 

In het theaterseizoen 2019-2020 staat Johnny in slechts 20 theaters, waaronder dus De Tamboer.

Biografie van Johnny de Mol

John Carel (Johnny) de Mol (Laren, 12 januari 1979) is een Nederlands acteur, zanger, diskjockey, programmamaker, ondernemer en presentator.

Hij is een zoon van John de Mol jr. en Willeke Alberti. Al op jonge leeftijd ontdekte De Mol de liefde voor het artiestenvak. Op zijn zesde kroop hij achter het drumstel en de piano, op zijn elfde ontdekte hij de gitaar om gedurende zijn dertiende levensjaar zijn allereerste rockband, Plain habit, op te richten.

Na het behalen van zijn havodiploma werkte De Mol zo'n drie jaar achter de schermen bij een groot aantal televisieprogramma's, waaronder Het gevoel van..., de Staatsloterijshow en Goede tijden, slechte tijden. Bij deze laatste productie werd hij uiteindelijk opnameleider.