De Edwin Evers Band stond afgelopen jaren meermaals in De Tamboer
  • muziek

Edwin Evers Band - Biografie

Leden
Allard Buwalda, Bert Meulendijk, Rik Mol, Ferry van Leeuwen, Hilvert Roorda, Jeroen Rietbergen, Jel Jongen, Maxine, Michel van Schie, Sandra Sahupala, Serge Plume, Tessa Boomkamp, Edwin Evers
Opgericht
2002

Binnenkort in De Tamboer

vr 13 september 2024 21:00
Bestel

Edwin Evers Band in De Tamboer

Edwin Evers Band staat in Hoogeveen garant voor een uitverkochte Tamboer. De mannen kwamen al meerdere malen naar het theater. Op 3 december 2022 speelde de band voor het laatst in De Tamboer. De theaterzaal werd uitgebreid met een vloer, waardoor er naast zitplaatsen ook staanplaatsen konden worden verkocht. Edwin Evers Band speelde daardoor voor zo'n 1000 bezoekers!

Edwin Evers Band keerde op donderdag 16 november 2023 terug naar De Tamboer in Hoogeveen met creatieve interpretaties van hits uit de jaren ’80, ’90 en ’00. 

Mooi zo!

Op 13 maart 2019 stond de Edwin Evers Band met het theaterconcert Mooi zo in De Tamboer. Een swingende voorstelling met bekende hits en eigen pareltjes. Na een jaar in het land op diversen festivals en in de openlucht (theaters) gespeeld te hebben gaat de Edwin Evers Band weer de warmte van de theaters opzoeken met een compleet nieuwe theatershow genaamd Mooi zo! De band nam het publiek mee naar alles wat mooi is. Muziek van hun muzikale helden, zowel akoestisch als versterkt. Het was een avond vol muziek, sketches en humor.

Over de Edwin Evers Band

De Edwin Evers Band staat uit de muzikanten: Allard Buwalda (saxofoon), Bert Meulendijk (gitaar), Rik Mol (trompet), Ferry van Leeuwen (zang), Hilvert Roorda (toetsen), Jeroen Rietbergen (piano), Jel Jongen (trombone), Maxine (zang), Michel van Schie (bas), Sandra Sahupala (percussie), Serge Plume (trompet), Tessa Boomkamp (zang en Drums) en natuurlijk Edwin Evers zelf (zang en drums). Een groep muzikale vrienden die ter gelegenheid van de cd presentatie van Evers Staat Op meer dan 15 jaar geleden een band startte. Iedereen genoot zo van het samen muziek maken, dat ze nooit meer uit elkaar zijn gegaan. En zo was de Edwin Evers Band geboren!

De band speelde onder andere op (besloten) feesten, op events, festivals, openluchttheaters en mochten diverse artiesten begeleiden tijdens hun concert. Daarnaast waren ze de begeleidingsband van The Voice of Holland en The Voice Kids

In 2011 begon de Edwin Evers Band met hun eerste theatertour. En inmiddels staan er meerderen op hun naam.

Anderen bekeken ook

Ilse DeLange - Biografie

Waylon - Biografie

DI-RECT - Biografie

VanVelzen - Biografie