De Edwin Evers Band stond afgelopen jaren meermaals in De Tamboer
  • muziek

Edwin Evers Band - Biografie

Leden
Allard Buwalda, Bert Meulendijk, Rik Mol, Ferry van Leeuwen, Hilvert Roorda, Jeroen Rietbergen, Jel Jongen, Maxine, Michel van Schie, Sandra Sahupala, Serge Plume, Tessa Boomkamp, Edwin Evers
Opgericht
2002

Edwin Evers Band in De Tamboer

Edwin Evers Band staat in Hoogeveen garant voor een uitverkochte Tamboer. De mannen kwamen al meerdere malen naar het theater, waaronder op 24 november 2016. Op 13 maart 2019 stond de Edwin Evers Band met het theaterconcert Mooi zo in De Tamboer. Een swingende voorstelling met bekende hits en eigen pareltjes. Een topavond!

Mooi zo!

Na een jaar in het land op diversen festivals en in de openlucht (theaters) gespeeld te hebben gaat de Edwin Evers Band weer de warmte van de theaters opzoeken met een compleet nieuwe theatershow genaamd Mooi zo! De band nam het publiek mee naar alles wat mooi is. Muziek van hun muzikale helden, zowel akoestisch als versterkt. Het was een avond vol muziek, sketches en humor.

Over de Edwin Evers Band

De Edwin Evers Band staat uit de muzikanten: Allard Buwalda (saxofoon), Bert Meulendijk (gitaar), Rik Mol (trompet), Ferry van Leeuwen (zang), Hilvert Roorda (toetsen), Jeroen Rietbergen (piano), Jel Jongen (trombone), Maxine (zang), Michel van Schie (bas), Sandra Sahupala (percussie), Serge Plume (trompet), Tessa Boomkamp (zang en Drums) en natuurlijk Edwin Evers zelf (zang en drums). Een groep muzikale vrienden die ter gelegenheid van de cd presentatie van Evers Staat Op meer dan 15 jaar geleden een band startte. Iedereen genoot zo van het samen muziek maken, dat ze nooit meer uit elkaar zijn gegaan. En zo was de Edwin Evers Band geboren!

De band speelde onder andere op (besloten) feesten, op events, festivals, openluchttheaters en mochten diverse artiesten begeleiden tijdens hun concert. Daarnaast waren ze de begeleidingsband van The Voice of Holland en The Voice Kids

In 2011 begon de Edwin Evers Band met hun eerste theatertour. En inmiddels staan er meerderen op hun naam, waaronder de laatste tour: Mooi zo!

Anderen bekeken ook

Roel van Velzen brengt zijn Sofasessies, bekend van de succesvolle podcast, naar De Tamboer. Met de mooiste liedjes neemt hij je samen met zijn band en strijkers mee in de zoektocht naar de kracht van muziek.

VanVelzen - Biografie

Op 3 mei 2019 was de band DI-RECT te zien in De Tamboer en speelden ze voor een uitverkochte Tamboerzaal een prachtige show!

DI-RECT - Biografie

Ilse DeLange stond op 31 oktober en 1 november 2019 tweemaal voor een bomvolle zaal in De Tamboer met haar New Amsterdam Theatertour!

Ilse DeLange - Biografie

Persfoto Waylon

Waylon - Biografie