De Blonde Jongens en Tim stonden in 2018 in De Tamboer met Debjet

De Blonde Jongens en Tim - Biografie

Naam
De Blonde Jongens en Tim
Awards
Publieksprijs Groninger Studenten Cabaret Festival

DEBJET in De Tamboer

Op zaterdag 3 maart komen De Blonde Jongens en Tim naar De Tamboer. 

Het debuut van De Blonde Jongens en Tim! DEBJET won in 2014 de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. En wie hun avondvullende show ziet, begrijp wel waarom. Geïnspireerd door fysieke acts als de Ashton Brothers gaan deze toptalenten verder waar Waardenberg & De Jong ooit ophielden. Fysiek, feestelijk en fantastisch!

Gekleed in spijkerbroekhotpants en strakke, witte T-shirts laten deze jonge honden een tsunami van visuele grappen, gewelddadige audiocollages en hilarische ongein los op de zaal. De blonde jongens, een soort stuiterende wannabe Chippendales, worden voortduren in de wielen gereden door hun kompaan Tim. Een vadsige sukkel die tegen wil en dank als een vraatzuchtige rode draad door de voorstelling heen banjert.

Biografie

DEBJET is fysiek, feestelijk en fantastisch! Imaginaire goochelacts gaan hand in hand met billenkletsende travestieacts. Kungfuvechters ontregelen heftige Griekse tragedies. Je kunt het zo gek niet bedenken of DEBJET schotelt het je voor. Cabaret voor het publiek van de toekomst, dat wil je toch niet missen?!

De Blonde Jongens en Tim wonnen in 2014 de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Ze maken energieke, acrobatische en muzikale voorstellingen. 

Ruud Smulders is cabaretier, acteur en columnist. In 2014 maakte hij de wekelijkse actualiteitencolumn De minuut van Ruud op Radio 538 en afgelopen zomer was hij te horen als huiscabaretier bij Spijkers met Koppen. Samen met de fysieke cabaretgroep De Blonde Jongens en Tim  toert hij door het land met een avondvullende voorstelling.