Daniel Cane & the Rebellion

Naam: Daniel Cane
Geboorteplaats: Nijmegen

Biografie

Maak kennis met de enige knuffelbeer die niet goed ligt bij de vrouwen. Geef hem een gitaar en je krijgt Daniel Cane, zanger, songwriter en bandleider van zijn eigen Rebellion. Hij vertelt en zingt over gebroken harten, over het verliezen en terugvinden van de liefde. Prachtige liefdesliedjes die qua stijl doen denken aan Damien Rice en Ed Sheeran. 

Daniel Cane & the Rebellion bestaat uit Chris (mondharmonica, percussie, zang), Robin (basgitaar), Roland (drums), Max (toetsen, zang), Milo (gitaar, zang), Ruben (gitaar, zang) en Rico (zang/gitaar).

De band deed in 2015 mee aan de Popronde en werd daarvoor op ruim 40 locaties uitgenodigd. Ook speelden ze in voorprogramma’s van Stef Classens, De Dijk, Fink en Danny Vera. In maart 2016 stond Daniel Cane als trio op het podium tijdens het Singer-songwriter Festival in De Tamboer. Met een prachtig, intiem optreden wisten de mannen veel indruk te maken op het Tamboerpubliek, zo bleek uit de reacties.

In 2016 kwam Daniel Cane als duo naar de Tamboerhuiskamer voor een intiem huiskamerconcert. Een voorproefje daarvan lieten ze dat jaar alvast zien op cultureel openingsfestival U!TdagenD Hoogeveen.

Gerelateerde artiesten


Deel via