Daniel Cane & The Rebellion stond in De Tamboer tijdens de vierde editie van het Singer-songwriter Festival.
Daniel Cane speelde een akoestisch liedje op het Singer-songwriter Festival, tussen het publiek.
  • muziek
  • singer-songwriter

Daniel Cane & the Rebellion - Biografie

Naam
Daniel Cane
Leden
Chris, Robin, Roland, Max, Milo, Ruben, Rico
Plaats
Nijmegen
Website
facebook.com

Daniel Cane & The Rebellion in De Tamboer

Daniel Cane & The Rebellion stond in De Tamboer tijdens de vierde editie van het Singer-songwriter Festival.

Biografie van Daniel Cane & The Rebellion

Maak kennis met de enige knuffelbeer die niet goed ligt bij de vrouwen. Geef hem een gitaar en je krijgt Daniel Cane, zanger, songwriter en bandleider van zijn eigen Rebellion. Hij vertelt en zingt over gebroken harten, over het verliezen en terugvinden van de liefde. Prachtige liefdesliedjes die qua stijl doen denken aan Damien Rice en Ed Sheeran. 

Daniel Cane & the Rebellion bestaat uit Chris (mondharmonica, percussie, zang), Robin (basgitaar), Roland (drums), Max (toetsen, zang), Milo (gitaar, zang), Ruben (gitaar, zang) en Rico (zang/gitaar).

De band deed in 2015 mee aan de Popronde en werd daarvoor op ruim 40 locaties uitgenodigd. Ook speelden ze in voorprogramma’s van Stef Classens, De Dijk, Fink en Danny Vera. In maart 2016 stond Daniel Cane als trio op het podium tijdens het Singer-songwriter Festival in De Tamboer. Met een prachtig, intiem optreden wisten de mannen veel indruk te maken op het Tamboerpubliek, zo bleek uit de reacties.

In 2016 kwam Daniel Cane als duo naar de Tamboerhuiskamer voor een intiem huiskamerconcert. Een voorproefje daarvan lieten ze dat jaar alvast zien op cultureel openingsfestival U!TdagenD Hoogeveen.

Anderen bekeken ook

De broers van Tangarine spelen de mooiste liedjes van muziek-makende familieleden: van The Beach Boys tot The Carpenters, van Radiohead tot The Corrs en Kings of Leon. Want hoe is dat nou eigenlijk, om met je familie samen te werken?

Tangarine - Biografie

Singer-songwriter Festival in de Forumfoyer

Singer-songwriter Festival - Geschiedenis

a balladeer is het alter-ego van singer-songwriter Marinus de Goederen.

a balladeer - Biografie

Tim Knol speelde een tuinconcert op 11 september 2020.

Tim Knol - Biografie