De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Wolfhound - 2024 in De Tamboer - Irish Festival
The Kings of Connaught - 2024 in De Tamboer - Irish Festival

Met Wolfhound, The Kings of Connaught en meer

za 07 september 2024 18:00 uur
Bestel
  • € 34,50

Het is alweer tijd voor de vijftiende editie van het Irish Festival! 

The Kings of Connaught en Wolfhound reizen naar Hoogeveen af voor een avond vol prachtige muziek, heerlijke meezingers, lekkere biertjes en vooral heel veel gezelligheid. De rest van de line-up maken we later bekend!

Whiskey In The Jar, The Wild Rover, The Rocky Road To Dublin... Je hoort ze zeker voorbij komen! Ook dit jaar zorgen we er weer voor dat je je even in Ierland waant met een Ierse pub, heerlijke pints, de lekkerste whiskey en pubfood. Met vier podia, staanplekken in de zaal en zitplekken op het balkon vind je altijd een band waar jouw hart sneller van gaat kloppen en is er voldoende ruimte om te dansen!

Bestel nu je kaarten en bereid je voor op een avond vol energie, passie en onvergetelijke muzikale hoogtepunten.

The Kings of Connaught

The Kings of Connaught is een band met multi-instrumentalisten uit het westen van Ierland. Hun missie is om de erfenis en cultuur van Ierse ballades levend te houden. Met een unieke interpretatie van traditionele Ierse muziek heeft The Kings of Connaught een stevige plaats veroverd in de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld.

Met een solide basis in de Ierse muziektraditie, heeft de band sinds hun oprichting in 2012 een sterke aanwezigheid opgebouwd op podia in heel Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Hun dynamische optredens en authentieke geluid hebben hen lof opgeleverd van zowel publiek als critici.

De band heeft twee studioalbums uitgebracht, waarvan vooral het nummer The Rocky Road to Dublin wereldwijde aandacht heeft gekregen, met meer dan 8,5 miljoen views.

Hun optreden op het vijftiende Irish Festival bij De Tamboer belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Wolfhound

Ontmoet Wolfhound, de krachtige evolutie van de bekroonde en geprezen band The Knights. Sinds hun start heeft de band de muziekscene veroverd en zijn ze dé nieuwe sensatie in de Ierse Folk. Vanuit het bruisende Ulster heeft Wolfhound snel naam gevestigd in de Ierse Folk met een vernieuwende mix van traditioneel en modern. Ze combineren eeuwenoude melodieën met eigentijdse composities, verpakt in een explosie van energie en talent.

Maar het zijn vooral hun live optredens die indruk maken - een dynamische show die het publiek keer op keer betovert. Op weg naar de top van de Ierse folk scene, herdefinieert Wolfhound het genre.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?