Folksurprise - Irish Festival - 2024 in De Tamboer
  • iers

Folksurprise - biografie

Naam
Folksurprise
Leden
Jan Massier (zang, gitaar en banjo), Ingel Baaijens (harp), Margriet (zang) en Hilke Broodtaerts (fiddle)

Folksurprise in De Tamboer

Folksurprise bestaat uit vier sessiemuzikanten die elkaar hebben leren kennen in de Irish pubs en sindsdien een onmisbare band zijn geworden op het Irish Festival. Opgericht door de Hoogevener Jan Massier, brengt Folksurprise een unieke mix van Ierse folk muziek die betovert en verrast.

De band bestaat uit Jan Massier (zang, gitaar en banjo), Ingel Baaijens (harp), Margriet (zang) en Hilke Broodtaerts (fiddle). Elk lid van Folksurprise brengt zijn eigen unieke talent in de band, waardoor een veelzijdige en rijke muzikale ervaring ontstaat. Ingel Baaijens' harpspel benadrukt de magie van de Keltische muziek, terwijl de stem van Margriet ballads en pubsongs tot leven brengt. Hilke Broodtaerts' fiddle voert je mee langs reels, jigs, hornpipes en polka’s, wat een dynamische en meeslepende ervaring creëert.

Folksurprise werd oorspronkelijk gevormd als een gelegenheidsformatie, maar hun indrukwekkende samenspel en passie voor Ierse folk hebben hen snel een vaste waarde op het festival gemaakt. Of ze nu solo, in duo's of trio's optreden, de veelzijdigheid en het vakmanschap van Folksurprise blijven het publiek keer op keer betoveren.

Anderen bekeken ook

Wolfhound - biografie

Ceol - biografie

The Kings of Connaught - biografie

Irish Festival - Geschiedenis