The Kings of Connaught - 2024 in De Tamboer - Irish Festival
  • iers

The Kings of Connaught - biografie

Naam
The Kings of Connaught
Leden
Liam, Mark, Thomas

The Kings of Connaught in De Tamboer

The Kings of Connaught is een band van multi-instrumentalisten uit het westen van Ierland, toegewijd aan het levend houden van de erfenis en cultuur van Ierse ballades. Met hun unieke interpretatie van traditionele Ierse muziek hebben ze een solide plaats veroverd in de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld.

Sinds hun oprichting in 2012 hebben The Kings of Connaught een sterke aanwezigheid opgebouwd op podia in heel Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Hun dynamische optredens en authentieke geluid hebben hen lof opgeleverd van zowel publiek als critici. De band heeft twee studioalbums uitgebracht, waarbij vooral het nummer "The Rocky Road to Dublin" wereldwijde aandacht heeft getrokken, met meer dan 8,5 miljoen views.

Met een solide basis in de Ierse muziektraditie brengt The Kings of Connaught een energieke en authentieke ervaring naar elk podium waar ze optreden. Hun deelname aan het vijftiende Irish Festival bij De Tamboer belooft dan ook een onvergetelijke ervaring te worden, waar het publiek kan genieten van hun meesterlijke vertolkingen van klassieke Ierse ballades.

Anderen bekeken ook

Folksurprise - biografie

Dubh Linn - biografie

Ceol - biografie

Wolfhound - biografie