Superceili - Irish Festival - 2024 in De Tamboer
  • iers

SuperCéilí - biografie

Naam
SuperCéilí
Leden
Peter Staunton en Seán Leahy
Website
superceili.com

SuperCéilí in De Tamboer

SuperCéilí is de ultieme fusie van traditionele Ierse dansmelodieën en moderne pop- en danshits. De band, bestaande uit Peter Staunton en Seán Leahy, brengt een buitengewoon spektakel dat traditionele Ierse muziek naar een geheel nieuw publiek trekt. Met een unieke combinatie van accordeon, gitaar en een scala aan elektronica, synths, beats, effecten en verlichting, creëren ze een onvergetelijke en ultramoderne Ierse ervaring.

Peter en Seán zijn meesters in het mengen van de oude en nieuwe muziekstijlen, waardoor hun optredens een betoverende avond vol dans, muziek en plezier garanderen. SuperCéilí biedt voor ieder wat wils en vertegenwoordigt een grensverleggende benadering van Ierse muziek. Hun show neemt je mee op een reis door de rijke tradities van Ierland, terwijl ze je hart veroveren met eigentijdse klanken.

Deze innovatieve benadering zorgt ervoor dat SuperCéilí niet alleen een feest voor de oren is, maar ook een visueel spektakel, dankzij hun gebruik van geavanceerde verlichting en effecten. Of je nu een liefhebber bent van traditionele Ierse muziek of gewoon op zoek bent naar een avond vol entertainment, SuperCéilí levert keer op keer een onvergetelijke ervaring.

Anderen bekeken ook

Dubh Linn - biografie

Wolfhound - biografie

Ceol - biografie

The Kings of Connaught - biografie