Irish Festival 2022 - Dubh Linn - Anouk Schamper Fotografie - De Tamboer
  • iers

Dubh Linn - biografie

Naam
Dubh Linn
Leden
Declan, Sean en Paddy

Dubh Linn in De Tamboer

Dubh Linn behoeft geen introductie voor de vaste bezoekers van het Irish Festival. Het trio, bestaande uit Declan, Sean en Paddy, heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de muziekwereld en keert met veel plezier telkens weer terug naar Nederland voor het festival. Hun optredens zijn een ware traktatie, gevuld met authentieke Ierse ballads die het publiek keer op keer weten te betoveren.

Bekend als dé publieksfavoriet in Hoogeveen, levert Dubh Linn elke keer weer een onvergetelijke muzikale ervaring. Hun passie voor de Ierse muziek en cultuur straalt van het podium en trekt liefhebbers van over de hele wereld aan. Met hun diepgewortelde connectie met de muziek en hun ongeëvenaarde talent, blijft Dubh Linn een vaste waarde op het Irish Festival, waar ze altijd met open armen worden ontvangen.

Of je nu een doorgewinterde fan bent of voor het eerst hun muziek ontdekt, Dubh Linn biedt een meeslepende reis door de rijke traditie van Ierse ballads, gebracht met hart en ziel door drie uitzonderlijke muzikanten.

Anderen bekeken ook

Folksurprise - biografie

Ceol - biografie

SuperCéilí - biografie

The Kings of Connaught - biografie