The Bluebettes - 2022 - Photo Anya

Voorstellingen Nationaal Theaterweekend 2024 bekend

Bewonder Javier Guzman, The Bluebettes, e.a. voor € 10,-

14 november 2023

Het is half november en dat betekent dat de titels van de voorstellingen die te zien zijn in het Nationaal Theaterweekend 2024 onthuld worden. In De Tamboer en Het Podium zullen van 26 januari tot en met 28 januari Javier Guzman, Leo Blokhuis & Strange Brew, Tis hier geen hotel 2, The Bluebettes, Jasper van Veen en twee jeugdvoorstellingen te zien zijn. Het Nationaal Theaterweekend is bedoeld om publiek op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met theater.

Ook ben je dit weekend welkom bij de previewavond op zaterdag 27 januari waar je een voorproefje krijgt van voorstellingen vanaf februari én geven we zondag 28 januari drie rondleidingen door ons theater.

Leo Blokhuis & Strange Brew | wo 07 februari 2024 om 20:00 uur
1974. Het jaar van de finale Nederland-Duitsland. Van Richard Nixons aftreden. Van ABBA’s Eurovisie winst met Waterloo. En het muzikale jaar van Jesus Christ Superstar, Robert Long, The Cats, David Bowie en Paul McCartney. Verhalen en vooral heel veel muziek van vijftig jaar geleden.

Let op: Leo Blokhuis & Strange Brew is verplaatst naar woensdag 7 februari

Javier Guzman | vr 26 januari 2024 om 20:15 uur
Over zijn nieuwe programma ‘Laatste Wissel’ heeft Javier zelf het volgende te zeggen: “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.” Dat wordt ongetwijfeld interessant!

Tis hier geen hotel 2 | za 27 januari 2024 om 20:00 uur
Een permanente staat van chaos. Lege verpakkingen in de koelkast. Hopeloos bankhangen. En heel veel smijten met deuren. Welkom in de wereld van (over)leven met een puber. Ellen, Hanneke en Dianne worden soms knettergek, maar kunnen vooral vaak heel hard om ze lachen. En zij om ons.

The Bluebettes | za 27 januari 2024 om 22:00 uur
Als je al eens een concert van deze goedlachse dames hebt bijgewoond, dan weet je wat dat betekent: een show vol nostalgie, humor en aanstekelijke muziek om lekker op te swingen. Vrolijke country, opzwepende rock-‘n-roll en tijdloze soul. Trek die dansschoenen maar aan dus!

Let op: entree hier is 5 euro in plaats van 10 euro.

Jasper van der Veen | za 27 januari 2024 om 20:30 uur
Deze cabaretier wil graag zijn ongezouten mening geven. Actie ondernemen, iets veranderen. Maar aan de andere kant vult zijn brein zich met triviale kennis en nuancerende informatie. Daarom moet Jasper kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen óf het podium oplopen en gewoon gaan praten.

Alles leuk en aardig (2+) | zo 28 januari 2024 om 11:00 uur
Stiekeme trucjes, elkaar uitdagen, grenzen verkennen. Het allerleukste is misschien wel iemand beetnemen die je liefhebt. Maar wat als iemand je grapje niet zo leuk vindt? Genoeg is genoeg. Deze vrolijke, aanstekelijke voorstelling gaat over vriendschap en is voor iedereen die van (on)gein houdt.

De Rode Sneakers (6+) | zo 28 januari 2024 om 14:00 uur
Merel van Eldik en ‘Zandprinses’ Rosa van der Vijver nodigen je uit in dit unieke, muzikale sprookje. Een hartverwarmend verhaal vol betoverende liedjes en adembenemende zandtekeningen.

Veelgestelde vragen

Klantenservice