Leo Blokhuis & Strange Brew - 2024 - Sanne Groot

Leo Blokhuis en Strange Brew

A Love Letter To 1974

vr 26 januari 2024 20:00 uur
Bestel
  • € 10,00

Leo Blokhuis & Strangebrew komen naar De Tamboer!

Leo Blokhuis en zijn muzikale vrienden van Strange Brew nemen je mee terug naar 1974. Hoe zag de wereld er vijftig jaar geleden uit? Wat zien en horen we daar nu nog van terug? Een avond vol wereldnieuws, persoonlijke verhalen en vooral heel veel muziek. Een heerlijk begin van een gelukkig nieuw jaar!

A Love Letter To 1974
Het regent elke dag in oktober. Het Nederlands elftal bereikt de finale tegen Duitsland. Richard Nixon treedt af om het Watergate-schandaal. Alie bokst tegen Foreman in The Rumble in the Jungle. Voor het eerst op tv: De film van Ome Willem. De winnaar van het Eurovisie Songfestival is ABBA met Waterloo. En 1974 is het muzikale jaar van Jesus Christ Superstar, Robert Long, The Cats, David Bowie en Paul McCartney. 

Strange Brew
De Nederlandse topmuzikanten Yorick van Norden, Anne Soldaat, Jeroen Kleijn, Reyer Zwart en Henk Hulzebosch vormen Strange Brew. Samengekomen vanuit hun liefde voor muziek en bijzondere verhalen. De band viert de belangrijkste en mooiste gebeurtenissen uit de rijke popmuziekgeschiedenis. Eerder maakte Strange Brew al programma’s over Woodstock, Elvis Presley, The Beach Boys en Paul McCartney. 

Leo Blokhuis
‘Don Leo’ is al jarenlang dé Nederlandse autoriteit op het gebied van popmuziek. Met prachtige documentaires, boeken en op Radio 2 deelt hij zijn kennis over pop. Hij is ook het gezicht van Nederlands grootste jaarlijkse muziekspektakel: de Top 2000.

Nationaal Theaterweekend

Vrijdag 26 t/m zondag 28 januari is het Nationaal Theaterweekend! Bezoek een voorstelling voor maar € 10,- en geniet van gezellige, extra activiteiten. Zoals een afterparty of workshops. Tijdens de Open Dag krijg je een verrassend kijkje achter de theatergordijnen.

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?