De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Leo Blokhuis & Strange Brew - 2024 - Sanne Groot

Leo Blokhuis en Strange Brew

A Love Letter To 1974

Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend, maar is verplaatst naar woensdag 7 februari.

Leo Blokhuis & Strangebrew komen naar De Tamboer!

Leo Blokhuis en zijn muzikale vrienden van Strange Brew nemen je mee terug naar 1974. Hoe zag de wereld er vijftig jaar geleden uit? Wat zien en horen we daar nu nog van terug? Een avond vol wereldnieuws, persoonlijke verhalen en vooral heel veel muziek. Een heerlijk begin van een gelukkig nieuw jaar!

A Love Letter To 1974
Het regent elke dag in oktober. Het Nederlands elftal bereikt de finale tegen Duitsland. Richard Nixon treedt af om het Watergate-schandaal. Alie bokst tegen Foreman in The Rumble in the Jungle. Voor het eerst op tv: De film van Ome Willem. De winnaar van het Eurovisie Songfestival is ABBA met Waterloo. En 1974 is het muzikale jaar van Jesus Christ Superstar, Robert Long, The Cats, David Bowie en Paul McCartney. 

Strange Brew
De Nederlandse topmuzikanten Yorick van Norden, Anne Soldaat, Jeroen Kleijn, Reyer Zwart en Henk Hulzebosch vormen Strange Brew. Samengekomen vanuit hun liefde voor muziek en bijzondere verhalen. De band viert de belangrijkste en mooiste gebeurtenissen uit de rijke popmuziekgeschiedenis. Eerder maakte Strange Brew al programma’s over Woodstock, Elvis Presley, The Beach Boys en Paul McCartney. 

Leo Blokhuis
‘Don Leo’ is al jarenlang dé Nederlandse autoriteit op het gebied van popmuziek. Met prachtige documentaires, boeken en op Radio 2 deelt hij zijn kennis over pop. Hij is ook het gezicht van Nederlands grootste jaarlijkse muziekspektakel: de Top 2000.

Omgekeerde platenbakken met DJ Serge Vinkenvleugel

Kom lekker op tijd want... voorafgaand en na afloop van de voorstelling kun je genieten van ouderwetse vinylplaten die je zelf mag uitzoeken.
DJ Serge Vinkenvleugel neemt speciaal voor deze avond zijn 'omgekeerde platenbakken' mee waarin u op zoek kunt naar een favoriete plaat van vroeger. Serge neemt van alles mee, van de jaren '50 tot nu, maar uiteraard vooral veel serventies om het avondje Blokhuis compleet te maken. Singles, LP's en twelve inch; Serge heeft het allemaal bij zich!

Nationaal Theaterweekend

Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend, welke van vrijdag 26 t/m zondag 28 januari heeft plaatsgevonden. Deze voorstelling is onverwacht verplaatst naar woensdag 7 februari.

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?