De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Alles leuk en aardig - 2024 - Moon Saris
Alles leuk en aardig - 2024 - Moon Saris
Alles leuk en aardig - 2024 - Moon Saris
Alles leuk en aardig - 2024 - Moon Saris
Alles leuk en aardig - 2024 - Moon Saris
Alles leuk en aardig - 2024 - Moon Saris

Alles leuk en aardig (2+)

Een vrolijke, aanstekelijke voorstelling over vriendschap. Voor iedereen wie wel van een beetje (on)gein houdt!

Stiekeme trucjes, elkaar uitdagen, grenzen verkennen. Het allerleukste is misschien wel iemand beetnemen die je liefhebt. Maar wat als iemand je grapje niet zo leuk vindt? Genoeg is genoeg! 

Deze vrolijke, aanstekelijke voorstelling gaat over elkaar beetnemen. Over vriendschap voor iedereen die wel wat van (on)gein houdt. Malou van Sluis neemt de humor van kleintjes onder de loep. Ze laat zich inspireren door het boek Driehoek van Mac Barnett en Jon Klassen. 

Malou van Sluis
Je kunt haar kennen van voorstellingen als We hebben er een geitje bij, In de verte, Vaarwel, Op zoek naar het Huilmeisje en Modder. Malou combineert gevoelige thema’s en lichtvoetige personages in haar voorstellingen. Als publiek zit je dicht bij de spelers. Geniet van de eigenzinnige, beeldende, fantasierijke en vooral liefdevolle verhalen die voor je neus tot leven komen.

Nationaal Theaterweekend

Vrijdag 26 t/m zondag 28 januari is het Nationaal Theaterweekend! Bezoek een voorstelling voor maar € 10,- en geniet van gezellige, extra activiteiten. Zoals een afterparty of workshops. Tijdens de Open Dag krijg je een verrassend kijkje achter de theatergordijnen.

Activiteiten

De zondag in het Nationaal Theaterweekend, 28 januari, staat in het teken van kinderpret! Neem een kijkje achter de schermen tijdens een van de drie rondleidingen, haal overheerlijke poffertjes of een wafel en doe mee aan de gratis theaterworkshops gegeven door Garage TDI. Ga je liever aan de slag met knutselen? Ook dat kan bij de zand- en tekentafels. Tussen de voorstellingen door, om 11.45 uur en 13.15 uur, is het Tijgerorkest te zien en horen in de foyer.

Gratis theaterworkshop (12.15 uur - 12.45 uur)

Stap binnen in de betoverende wereld van jeugdtheater met Garage TDI! Deze korte theaterworkshop is dé kans voor kinderen om op speelse wijze kennis te maken met de magie van het toneel. Speel, onder begeleiding van jeugdtheaterschooldocent Yentel van Rijt, de raarste en meest bijzondere personages. Leer hoe je overdreven emoties kunt spelen en laat je verbeelding de vrije loop.

  • Alle kinderen zijn welkom (ook als je geen voorstelling bezoekt)
  • Deelname is gratis
  • Aanmelding van tevoren is niet nodig
Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?