De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

ntw-de-rode-sneakers-2024-in-de-tamboer

De Rode Sneakers (6+)

Een hartverwarmend sprookje vol betoverende liedjes en zandtekeningen

Merel van Eldik en ‘Zandprinses’ Rosa van der Vijver nodigen je uit om een uniek, muzikaal sprookje te bezoeken in De Tamboer. Duik in deze eigentijdse bewerking van het Andersen-sprookje De Rode Schoentjes.

Het verhaal
Anne heeft nieuwe vriendinnen gemaakt op school. Haar wereld draait nu alleen nog maar om make-up, followers en haar bff’s. Na lange tijd gaat ze weer eens bij haar oma op bezoek. Oma leest voor uit het grote sprookjesboek en vertelt over Karen. Een lief, vrolijk meisje dat van dansen houdt. Karen verliest haar moeder en krijgt bij een barones alles wat haar hart begeert. Kasjmier truien, suède tassen, zijden jurken. Als Karen betoverd wordt, ontdekt ze wat er nu echt belangrijk is. 

Anne vraagt zich ineens af of haar vriendinnen wel het beste met haar voor hebben. Is zij wel belangrijk voor hen? Of staat vriendschap niet op de eerste plek? Het sprookje geeft Anne onverwachts een hele nieuwe kijk op haar leven.

Nationaal Theaterweekend

Vrijdag 26 t/m zondag 28 januari is het Nationaal Theaterweekend! Bezoek een voorstelling voor maar € 10,- en geniet van gezellige, extra activiteiten. Zoals een afterparty of workshops. Tijdens de Open Dag krijg je een verrassend kijkje achter de theatergordijnen.

Activiteiten

De zondag in het Nationaal Theaterweekend, 28 januari, staat in het teken van kinderpret! Neem een kijkje achter de schermen tijdens een van de drie rondleidingen, haal overheerlijke poffertjes of een wafel en doe mee aan de gratis theaterworkshops gegeven door Garage TDI. Ga je liever aan de slag met knutselen? Ook dat kan bij de zand- en tekentafels. Tussen de voorstellingen door, om 11.45 uur en 13.15 uur, is het Tijgerorkest te zien en horen in de foyer.

Gratis theaterworkshops (13.15 uur - 13.45 uur en 15.15 uur - 15.45)

Stap binnen in de betoverende wereld van jeugdtheater met Garage TDI! Deze korte theaterworkshop is dé kans voor kinderen om op speelse wijze kennis te maken met de magie van het toneel. Speel, onder begeleiding van jeugdtheaterschooldocent Yentel van Rijt, de raarste en meest bijzondere personages. Leer hoe je overdreven emoties kunt spelen en laat je verbeelding de vrije loop.

  • Alle kinderen zijn welkom (ook als je geen voorstelling bezoekt)
  • Deelname is gratis
  • Aanmelding van tevoren is niet nodig

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?