ntw-de-rode-sneakers-2024-in-de-tamboer

De Rode Sneakers (6+)

zo 28 januari 2024 14:00 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 60 min.
  • € 10,00

Een hartverwarmend sprookje vol betoverende liedjes en zandtekeningen

Merel van Eldik en ‘Zandprinses’ Rosa van der Vijver nodigen je uit om een uniek, muzikaal sprookje te bezoeken in De Tamboer. Duik in deze eigentijdse bewerking van het Andersen-sprookje De Rode Schoentjes.

Het verhaal
Anne heeft nieuwe vriendinnen gemaakt op school. Haar wereld draait nu alleen nog maar om make-up, followers en haar bff’s. Na lange tijd gaat ze weer eens bij haar oma op bezoek. Oma leest voor uit het grote sprookjesboek en vertelt over Karen. Een lief, vrolijk meisje dat van dansen houdt. Karen verliest haar moeder en krijgt bij een barones alles wat haar hart begeert. Kasjmier truien, suède tassen, zijden jurken. Als Karen betoverd wordt, ontdekt ze wat er nu echt belangrijk is. 

Anne vraagt zich ineens af of haar vriendinnen wel het beste met haar voor hebben. Is zij wel belangrijk voor hen? Of staat vriendschap niet op de eerste plek? Het sprookje geeft Anne onverwachts een hele nieuwe kijk op haar leven.

Nationaal Theaterweekend

Vrijdag 26 t/m zondag 28 januari is het Nationaal Theaterweekend! Bezoek een voorstelling voor maar € 10,- en geniet van gezellige, extra activiteiten. Zoals een afterparty of workshops. Tijdens de Open Dag krijg je een verrassend kijkje achter de theatergordijnen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?