De Tamboer

Valentijnsactie!

11 februari 2019

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw (paars), De Tamboer stroomt over van liefde en geeft jou... 50% korting op 4 voorstellingen!

Valentijnsactie: 1 + 1 = 2

Wil jij jouw Valentijn verrassen met een leuke date, maar heb je nog niks gepland? Niet getreurd, want De Tamboer heeft een speciale Valentijnsactie. Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 februari profiteer je van 50% korting op maar liefst vier voorstellingen met de promocode: valentijn19. Benieuwd uit welke voorstellingen je kunt kiezen? Lees dan snel verder!

Simon & Garfunkel Acoustic (laatste kaarten!)

Jop Wijlacker en Dennis Kolen halen hun jeugdherinneringen op met akoestische uitvoeringen van de mooiste Simon & Garfunkel songs. Van het ingetogen Sound of Silence, Scarborough Fair en Homeward Bound tot het Gezellig meezingen met Mrs Robinson, The Boxer en Cecilia. De liedjes worden aangevuld met sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen. Met harmonieuze stemmen, sfeervolle melodieën en diepgaande teksten ontstaat er een intieme sfeer.

Klik hier voor tickets

 

Opvliegers 4 - Trossen los

Na avonturen op het zonnige Bali, in het besneeuwde Oostenrijk en het hippe New York, kiezen de vriendinnen deze keer het ruime sop. Loes is door haar zus Lydia (vorige seizoenen de rol van Antje Monteiro), een bekende zangeres, gevraagd een optreden op een cruiseschip over te nemen. Aan boord van het cruiseschip komt Loes de vriendinnen Moniek, Joke en Shirley tegen. Ze gaan op reis, maar hebben alleen allemaal moeite om hun problemen aan wal te laten. De dames hebben daarbij nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt. Het resultaat? Een heerlijke vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal niet over willen hebben, maar waar toch hartelijk om gelachen kan worden. Laat je onderdompelen in de wereld van zwembandjes, reddingsboten en knappe kapiteins. 

Klik hier voor tickets

 

Talent on the Move

Talent On The Move is een initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam waarin derdejaars dansstudenten gevarieerde choreografieën van gerenommeerde en opkomende choreografen uitvoeren. Maak kennis met het veelzijdige palet van de eigentijdse dans, met bestaand repertoire van internationale topchoreografen en werk dat speciaal voor de dansers is ontwikkeld. Het afwisselende programma van bestaand repertoire en nieuwe creaties is een ware bruggenbouwer naar publiek in het hele land. In deze editie choreografieën van onder meer Jiří Kylián, Cayetano Soto, Ed Wubbe, Ihsan Rustem, Marco Goecke en Stephen Shropshire. Al meer dan tien jaar biedt Talent On The Move een aanstekelijke show op hoog niveau vol passie en energie.

Klik hier voor tickets

 

Anneke van Giersbergen 

Anneke reist de hele wereld over voor haar optredens. Buenos Aires, Beiroet, Chicago, Helsinki, ze trad al op in meer dan 40 landen. Onderweg wordt er gekletst, gelachen, plannen gemaakt en herinneringen opgehaald. Met deze voorstelling geeft Anneke u een inkijkje in haar leven vol muziek en altijd onderweg zijn. Ze zingt akoestische uitvoeringen van 25 jaar songs. Voor haar vaste volgers wordt het een feest der herkenning, maar voor nieuw publiek is dit een verrassende kennismaking.

Klik hier voor tickets

 

Vul tijdens het bestelproces de promocode valentijn19 in en klik op activeer. De kortingsactie wordt dan verrekend!