De Tamboer

Nieuwe voorstellingen 2019-2020 - deel 5

23 april 2019

In dit vijfde deel vind je het diverse aanbod van maart 2020. De verkoop voor deze voorstellingen is vandaag gestart. Aanstaande woensdag, 25 april, maken we het tweede deel van het kindertheater bekend en volgende week delen we het laatste deel van het reguliere aanbod. Wil je graag een melding ontvangen en altijd direct op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via deze link!

T Sessions

Zangeres Marsha Pendjol en toetsenist Theo van de Poll vormen samen het Hoogeveense duo MT Sessions. Op eigen wijze vertolken ze songs van diverse artiesten van de 70s tot hedendaagse pop en soul. Ze treden vaak samen op als duo, maar ook regelmatig aangevuld met bevriende muzikanten.

Bij ons in de Jordaan

Overspel, diefstal, moord, verkrotting, hoeren, pooiers, drankmisbruik. In twee uur tijd hoor je de beste klassiekers uit Mokum vol andermans ellende. En het ellendige thema ten spijt, meezingen zult u zeker! Een onvergetelijke avond met een lach en een traan in het mooiste Café van de Jordaan.

Vreemde Kostgangers doen het weer

Tja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. En daarom doen Henny, George en Boudewijn het gewoon weer. Een tour vol nummers van de vorige keer, eigen materiaal en misschien zelfs wel wat nieuwe liedjes? Het blijven ten slotte Vreemde Kostgangers.

Thijs Kemperink

De rasechte verhalenverteller en geboren en getogen Tukker Thijs Kemperink weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Maar… is liegen soms niet veel beter? Thijs twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen?

NNO Cantabile kwartet met Barbara Rohlfs

Het Cantabile Kwartet speelt werken van Respighi, Berlioz, Debussy en Barber. Samuel Barber componeerde al tijdens zijn studie Dover Beach, de serenade voor strijkkwartet en bariton. Mezzosopraan Barbara Rohlfs zingt het stuk in De Tamboer.

Het Groot Niet Te Vermijden

Het Groot Niet Te Vermijden neemt na 30 jaar afscheid. Ze spelen nog een laatste voorstelling met allerlei creatieve, muzikale vondsten. Een niet te vermijden afscheid, maar dan wel in stijl, oftewel: er moet gelachen worden!

Sanne Wallis de Vries

Kom een geweldige avond beleven met Sanne. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten neemt ze je mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. Spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. Kom!

Her Majesty

De topmuzikanten van Her Majesty duiken dit keer in de countryrock. De mannen spelen het werk van pioniers als Bob Dylan, Gram Parsons en Gene Clark, van countryhelden als The Band, CCR, Grateful Dead en muziek van eigentijdse artiesten als Wilco en The Jayhawks. Een mooie zoektocht naar de tumultueuze relatie tussen country en rock.

Rumag

Rumag. Dé internetsensatie van de zwart-witte, ongecompliceerde, grappige slogans komt voor het eerst live naar het theater! Hoe dat voelt? Als een belevenis! Lifestyle, humor, kleding, seks, die rare gast naast je in de bus, over alles en iedereen wordt een oordeel geveld.

Jon van Eerd - Herrie in de keuken!

Harrie Vermeulen is terug en dit keer wel op een heel bijzondere manier! In de spiksplinternieuwe, gierend absurde komedie Herrie in de keuken, geschreven door Jon van Eerd, vliegen de petten, snorren en pruiken door het theater.

Patrick Nederkoorn

Het avondvullende programma Ik betreur de ophef van cabaretier Patrick Nederkoorn gaat over liefde en politiek en is een even grappig als pijnlijk inkijkje in een wereld van valse beloftes en oprechte leugens.

Dominic Seldis

Nederlands favoriete Engelsman, bekend van tv-series als Maestro en Het Orkest van Nederland, belooft samen met zijn orkest een show vol persoonlijke verhalen, verbluffende videobeelden en natuurlijk prachtige muziek. En ben je de geluksvogel die voor heel even dirigent mag zijn?

John Denver Tribute

Take Me Home Country Roads, Leaving On A Jet Plane, Annie’s Song en Perhaps Love: muziek die wereldwijd bekend is. John Adams en zijn Amerikaanse band brengen een eerbetoon aan het leven en de carrière van John Denver, de hitmachine die meer dan 100 miljoen albums verkocht!

The Soul Preacher

De intense en opzwepende muzikale theatershow The Soul Preacher vertelt het klassieke verhaal over de laatste dagen van het turbulente leven van Jezus Christus. Een verhaal waarin broederschap, vertrouwen en verraad een hoofdrol spelen.

Jandino Asporaat

Na het succes van Judeska in de TBS-kliniek, komt het alter ego van Jandino Asporaat in het nieuwe theaterseizoen terug met een splinternieuwe klucht. En één ding staat vast: het wordt een hilarische avond!