Judeska Airlines

Riemen vast, want je gaat vliegen!

za 24 oktober 2020 20:15 Tamboerzaal cabaret

Deze voorstelling is vanwege het corona-virus verplaatst van 28 maart naar 24 oktober 2020

Na het succes van de theatervoorstelling Judeska in de TBS-kliniek, waarin Judeska achter slot en grendel moest, kan een vervolg niet uitblijven. Dit seizoen komt Jandino Asporaat dan ook terug met een splinternieuwe hilarische klucht met Judeska in de hoofdrol: Judeska Airlines.

Judeska is voor de zoveelste keer ontslagen, maar krijg nog één kans van het uitzendbureau: ze mag aan de slag als stewardess. Judeska is her helemaal klaar voor en ziet het al zitten: dure hotels, verre reizen en met een cocktail aan het zwembad liggen. Oftewel: glamour! Maar tot haar ongenoegen zit dat er helaas niet in, ze wordt namelijk grondstewardess. 

De realiteit is dat Judeska moet dealen krijsende kinderen, overvolle koffers en ongeduldige passagiers. Er is volgens Judeska maar één manier om hier mee om te gaan: alles moet tegen de vlakte. Te midden van alle hectiek en chaos is iedereen op zoek naar geluk. Het is maar goed dat grondstewardess Judeska daar is om ze in de juiste richting te wijzen. Of niet?

De pers over Judeska in de TBS-kliniek

"Een avondje Judeska is een avondje uitbundig lachen zonder veel na te denken. Het is een feestje, en daar is niks mis mee. Asporaat weet dit, en schmiert er op los. Scènes worden onderbroken als laatkomers naar hun stoelen schuifelen of tegenspelers net iets anders zeggen dan de vorige avond." - Theaterkrant

Speeldata

za 24 oktober 2020 20:15 Tamboerzaal cabaret


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 27,50
CJP € 25,50

Meer info

www.jandino.nl


Deel via