Tammo Zingt Staal - 2023 in De Tamboer
  • muziek

TikTok Tammo - Biografie

Naam
Johannes Peetsma
Geboortedatum
10-03-1990
Geboorteplaats
Midwolda
Website
tammo.nu

TikTok Tammo in De Tamboer 

Op 27 en 28 oktober 2023 stond TikTok Tammo voor het eerst in De Tamboer met zijn voorteslling Tammo zingt Staal. Op vrijdag 7 juni was hij te vinden in Het Podium voor een uniek, eenmalig concert.

Tammo zingt Staal

Na een compleet uitverkochte tour van zijn voorstelling in het voorjaar keert Tammo terug naar het theater om nogmaals op de planken te staan. Een verrassende voorstelling met mooie dynamiek tussen het cabareteske van TikTok Tammo en de prachtige nummers van Ede Staal op een oprechte manier gebracht. Tammo wordt begeleid door pianist Jasper Stuut, gitarist Marius van der Leij en Mark Pepping op accordeon.

Biografie van TikTok Tammo

TikTok Tammo is bekend geworden tijdens de coronapandemie met zijn video’s op social media waarin hij humoristische verhalen uit de provincie deelt. Het gevolg is dat het hele land ondertussen de uitspraak Dikke bak met biet’n! kent. Tammo is uitgegroeid tot ambassadeur van Stad en provincie en in 2020 is hij verkozen tot Groninger van het Jaar, waarbij hij bij de online editie van het Bevrijdingsfestival Groningen al enkele nummers van streektaalzanger Ede Staal vertolkte samen met het Noordpool Orkest.

Anderen bekeken ook

Vreemde Kostgangers - Biografie

Stones Sessions - biografie

Back to the Country - Biografie

Dominic Seldis - Biografie