Naturally 7 is een unieke groep die a capella zingen een nieuw leven in heeft geblazen.

Naturally 7 - Biografie

Naam
Naturally 7
Leden
Roger Thomas, Warren Thomas, Roderick Eldridge, Dwight Stewart, Garfield Buckley, Ricky Cort, Kelvin Mitchell

Naturally 7 in De Tamboer

Naturally 7 treedt op in de Verenigde Staten, Oostenrijk, Frankrijk, Engeland, Duitsland, en op 3 november 2017 kwamen ze voor de tweede keer naar De Tamboer, met een nieuwe show! De mannen veroverden vorig jaar al de harten van het publiek met hun overtuigende ‘vocal play’. Met hun meerstemmige zang van ongekend niveau zijn ze een act van wereldformaat. En dat gaat verder dan a capella en human beatboxing. De sfeer tijdens de voorstelling was geweldig, en ook na afloop van de voorstelling in de foyer ging het feest nog even door.

Tour 2019 

De groep viert dit jaar haar 20e verjaardag met nieuwe releases, remixen van beroemde hits en natuurlijk een nieuwe tour! In Hoogeveen wisten ze al tweemaal het publiek te betoveren en op zaterdag 19 oktober 2019 deden ze dit voor de derde keer. De mannen hebben ook bekende fans, zoals Michael Bublé, Coldplay, Quincy Jones en Herbie Hancock. Tijdens hun nieuwe tournee kwamen eigen compositief en covers voorbij. 

Biografie Naturally 7

Naturally 7 is een bijzondere Amerikaanse muziekgroep. Ze zingen a capella, doen aan beatboxing en bootsen met hun stem verschillende muziekinstrumenten na waardoor ze klinken als een band. De groep werd in 1999 in New York opgericht door de broers Roger en Warren Thomas. Naturally 7 bestaat uit Roger Thomas, Warren Thomas, Rod Eldridge, “Ricky” Lee Ricardo Cort, Dwight Stewart, Sean Simmonds en Kelvin Mitchell. Aanvankelijk deden ze mee aan een a capella wedstrijd waar ze eerste werden. Daarna twijfelden ze of ze door zouden gaan als a capella groep of traditionele band en uiteindelijk besloten ze dus om beiden te worden met hun 'vocal play', een uniek genre.

De groep heeft in totaal acht albums uitgebracht. In 2006 hadden de mannen succes met een gedeeltelijke cover van het nummer In the air tonight van Phil Collins, genaamd Feel it (In the air tonight). Op het album Vocal Play staat onder andere een duet met Michael Bublé, met wie ze ook mee op tournee gingen. Ook heeft Naturally 7 samengewerkt met rapper Ludacris.