Naturally 7 is een unieke groep die a capella zingen een nieuw leven in heeft geblazen.
  • muziek

Naturally 7 - Biografie

Naam
Naturally 7
Leden
Roger Thomas, Warren Thomas, Roderick Eldridge, Dwight Stewart, Garfield Buckley, Ricky Cort, Kelvin Mitchell
Opgericht
1999
Plaats
New York

Naturally 7 in De Tamboer

Naturally 7 treedt regelmatig op in de Verenigde Staten, Oostenrijk, Frankrijk, Engeland, Duitsland. De mannen doen daarbij ook De Tamboer in Hoogeveen vaak aan en stonden al drie keer voor een razend enthousiast publiek in ons theater.

Op zondag 12 november 2023 stond Naturally 7 weer in De Tamboer met hun nieuwe show @the movies.

@the movies

De fantastische zangers transformeren hun stemmen in menselijke instrumenten. Met hun unieke vocal play produceren ze ieder genre en veroveren ze iedere avond harten. Muziek maestro Quincy Hones heeft Naturally 7 zelfs gedoopt tot de beste a capella groep in de wereld. Laat je betoveren door Roger, Warren, Rod, “Ricky” Lee, Dwight, Sean en Kelvin.

Tour 2019 

De groep vierde in 2019 haar 20e verjaardag met nieuwe releases, remixen van beroemde hits en natuurlijk een nieuwe tour! In Hoogeveen wisten ze al tweemaal het publiek te betoveren en op zaterdag 19 oktober 2019 deden ze dit voor de derde keer. De mannen hebben ook bekende fans, zoals Michael Bublé, Coldplay, Quincy Jones en Herbie Hancock. Tijdens hun nieuwe tournee kwamen eigen composities en covers voorbij. 

On Tour

Op 3 november 2017 kwam Naturally 7 voor de tweede keer naar De Tamboer, met een nieuwe show! De mannen veroverden in 2016 al de harten van het publiek met hun overtuigende ‘vocal play’. Met hun meerstemmige zang van ongekend niveau zijn ze een act van wereldformaat. En dat gaat verder dan a capella en h voorstelling was guman beatboxing. De sfeer tijdens deeweldig, en ook na afloop van de voorstelling in de foyer ging het feest nog even door.

Biografie Naturally 7

Naturally 7 is een bijzondere Amerikaanse muziekgroep. Ze zingen a capella, doen aan beatboxing en bootsen met hun stem verschillende muziekinstrumenten na waardoor ze klinken als een band. De groep werd in 1999 in New York opgericht door de broers Roger en Warren Thomas. Naturally 7 bestaat uit Roger Thomas, Warren Thomas, Rod Eldridge, “Ricky” Lee Ricardo Cort, Dwight Stewart, Sean Simmonds en Kelvin Mitchell. Aanvankelijk deden ze mee aan een a capella wedstrijd waar ze eerste werden. Daarna twijfelden ze of ze door zouden gaan als a capella groep of traditionele band en uiteindelijk besloten ze dus om beiden te worden met hun 'vocal play', een uniek genre.

De groep heeft in totaal acht albums uitgebracht. In 2006 hadden de mannen succes met een gedeeltelijke cover van het nummer In the air tonight van Phil Collins, genaamd Feel it (In the air tonight). Op het album Vocal Play staat onder andere een duet met Michael Bublé, met wie ze ook mee op tournee gingen. Ook heeft Naturally 7 samengewerkt met rapper Ludacris.

Anderen bekeken ook

Sabrina Starke - Biografie

The Ruggeds - Biografie

Anúna - Biografie

Abafazi - Biografie