Between Us van The Ruggeds
Between Us is de nieuwe show van The Ruggeds
  • dans
  • show

The Ruggeds - Biografie

Naam
The Ruggeds
Leden
Duzk, Leelou, Jazzy Gypz, Niek Traa, Roy, Tawfiq, Skychief
Opgericht
2005
Awards
WK breakdance
Website
theruggeds.com

Foto: Little Shao

The Ruggeds in De Tamboer

Op vrijdag 18 oktober 2019 stond de breakdancesensatie The Ruggeds met hun show Between Us in De Tamboer! 

Between Us

Je hebt familie en je hebt vrienden, maar wat als je vrienden je familie zijn? De breakdancegroep The Ruggeds zien elkaar als familie. Niet samengebracht door DNA, maar wel door ervaringen. En die ervaringen deelden ze op het podium van De Tamboer. In Between Us draaide alles om deze familie en gaven ze een inkijkje in in hun 'huis' en hun belevingswereld en lieten zien wat hen drijft. Een fijne mix van muziek, acrobatiek, humor en dans!

Over The Ruggeds

De breakdancegroep The Ruggeds kent elkaar al sinds ze tieners waren en ze zijn als het ware met elkaar opgegroeid. De groep is opgericht in 2005 en heette oorspronkelijk Rugged Solutions. Vandaag de dag noemen ze zich The Ruggeds en hebben ze al mooie dingen op hun naam staan. Zo behaalden ze de kwartfinales van de Amerikaanse televisieserie World of Dance, wonnen ze vele internationale danswedstrijden waaronder zelfs het WK breakdance en dansten ze in de clip van Justin Bieber. 

Ze zijn gevestigd in Eindhoven en hebben daar bovendien ook een eigen dansschool genaamd Rugged Studio.

In 2017 gaven ze hun visitekaartje af in de theaters en in 2019 tourden ze met Between Us door heel Nederland en stonden ze met deze show zelfs op Lowlands!

Anderen bekeken ook

Tape Face - Biografie

Formule 1 Show - Biografie

Hans Klok - Biografie

Bert Visscher - Biografie