Helaas, de voorstelling die u zocht is al geweest.

The Bluebettes

Naam: The Bluebettes
Leden: Esther Groenenberg, Chantal de Haan, Arlette Swartjes, Geraldine Swartjes en Anne Hoekstra
Genre: muziek
Website: thebluebettes.com

Back to Mono in De Tamboer

Op 24 maart 2018 zijn The Bluebettes te zien in De Tamboer. Welkom op deze schitterende en swingende trip down memory lane. De vijf muzikanten van The Bluebettes lieten zich bij hun keuze van pareltjes uit de jaren zestig slechts leiden door onderbuik, kippenvel en dansdrang. De dames stoften de platencollecties van hun ouders af voor deze sprankelende ode aan vrouwelijke helden als The Supremes, Dionne Warwick en Etta James en mannelijke toppers als The Beatles en The Monkees. Met een flinke dosis energie, muzikaliteit en humor voeren The Bluebettes u terug naar de huiskamer, terug naar de platenspeler, voor een feest der herkenning vol swingende dansnummers, zoete koortjes en scheurende strotten.

Biografie

The Bluebettes nemen het publiek mee naar de turbulente jaren zestig. Ze zingen hits van o.a. the Supremes, Aretha Franklin, the Ronettes en Nancy Sinatra. The Bluebettes bestaat uit vijf vrouwen die steeds weer een geweldige liveshow neerzetten, waarbij uit volle borst wordt meegezongen met de bekende liedjes. 

Esther Groenenberg is zangeres, liedjesschrijfster en toetsenist. In 2009 bracht ze haar eigen debuutalbum uit en in 2011 volgde haar tweede album, wat meer een pop-album was. Vanaf 2012 maakt ze deel uit van The Bluebettes. De teksten die Esther schrijft zijn poëtisch, maar begrijpelijk. Ze wordt geïnspireerd door Carole King, The Beatles en Daniël Lohues.

Foto: J. Keep

 

Gerelateerde artiesten


Deel via