The Bluebettes speelden 26 september twee tuinconcerten in Hoogeveen.

The Bluebettes - Biografie

Naam
The Bluebettes
Leden
Esther Groenenberg, Chantal de Haan, Arlette Swartjes, Geraldine Swartjes en Anne Hoekstra

The Bluebettes in De Tamboer

Ze zijn alle vijf geboren in de jaren ’70 en ’80, maar hun hart ligt bij de muziek uit de sixties. Deze goedlachse, swingende vrouwenband laat zich bij de keuze voor welke pareltjes ze zouden spelen leiden door onderbuikgevoel, kippenvel en dansdrang. The Bluebettes geven met Best of the Sixties op zaterdag 26 september 2020 het publiek een heerlijke show vol hartverscheurende country, opzwepende rock-‘n-roll en tijdloze soul van groepen als The Supremes en The Ronettes. De prachtige liedjes, humor en herkenning zorgen nog minstens een week lang voor een glimlach op uw gezicht!

Back to Mono 

De dames waren op 24 maart 2018 eerder al te zien in De Tamboer. Het was een schitterende en swingende trip down memory lane. Met een flinke dosis energie, muzikaliteit en humor voeren The Bluebettes u terug naar de huiskamer, terug naar de platenspeler, voor een feest der herkenning vol swingende dansnummers, zoete koortjes en scheurende strotten.

Biografie The Bluebettes 

The Bluebettes nemen het publiek mee naar de turbulente jaren zestig. The Bluebettes bestaat uit vijf vrouwen die steeds weer een geweldige liveshow neerzetten, waarbij uit volle borst wordt meegezongen met de bekende liedjes. 
Esther Groenenberg is zangeres, liedjesschrijfster en toetsenist. In 2009 bracht ze haar eigen debuutalbum uit en in 2011 volgde haar tweede album, wat meer een pop-album was. Vanaf 2012 maakt ze deel uit van The Bluebettes. De teksten die Esther schrijft zijn poëtisch, maar begrijpelijk. Ze wordt geïnspireerd door Carole King, The Beatles en Daniël Lohues.

Foto: J. Kraayvanger