The Bluebettes speelden 26 september twee tuinconcerten in Hoogeveen.
  • muziek

The Bluebettes - Biografie

Naam
The Bluebettes
Leden
Esther Groenenberg, Chantal de Haan, Arlette Swartjes, Geraldine Swartjes en Anne Hoekstra
Opgericht
2012
Plaats
Zwolle

Binnenkort in De Tamboer

vr 31 januari 2025 20:00
Bestel

The Bluebettes in De Tamboer

Ze zijn alle vijf geboren in de jaren ’70 en ’80, maar hun hart ligt bij de muziek uit de sixties. Deze goedlachse, swingende vrouwenband laat zich bij de keuze voor welke pareltjes ze spelen leiden door onderbuikgevoel, kippenvel en dansdrang.

The Bluebettes gaven een swingend optreden tijdens het Nationaal Theaterweekend op zaterdag 27 januari 2024. Tegelijkertijd kondigden ze aan opnieuw op tour te gaan en op 31 januari 2025 weer in De Tamboer te verschijnen. Dit keer met de voorstelling Op De Nostalgische Tour.

met Best of the Sixties op zaterdag 26 september 2020 het publiek een heerlijke show vol hartverscheurende country, opzwepende rock-‘n-roll en tijdloze soul van groepen als The Supremes en The Ronettes.

Het concert maakte onderdeel uit van de concertreeks Het Buiten Podium, waarbij Het Podium buitenconcerten in de tuin van De Tamboer organiseerde. De gehele concertreeks was uitverkocht!

Back to Mono 

De dames waren op 24 maart 2018 eerder al te zien in De Tamboer. Het was een schitterende en swingende trip down memory lane. Met een flinke dosis energie, muzikaliteit en humor voeren The Bluebettes u terug naar de huiskamer, terug naar de platenspeler, voor een feest der herkenning vol swingende dansnummers, zoete koortjes en scheurende strotten.

Biografie The Bluebettes 

The Bluebettes nemen het publiek mee naar de turbulente jaren zestig. The Bluebettes bestaat uit vijf vrouwen die steeds weer een geweldige liveshow neerzetten, waarbij uit volle borst wordt meegezongen met de bekende liedjes. 
Esther Groenenberg is zangeres, liedjesschrijfster en toetsenist.

In 2009 bracht ze haar eigen debuutalbum uit en in 2011 volgde haar tweede album, wat meer een pop-album was. Vanaf 2012 maakt ze deel uit van The Bluebettes. De teksten die Esther schrijft zijn poëtisch, maar begrijpelijk. Ze wordt geïnspireerd door Carole King, The Beatles en Daniël Lohues.

Foto: Photo Anya

Anderen bekeken ook

Her Majesty - Biografie

The Fortunate Sons - Biografie

Esther Groenenberg - Biografie

Back to the Country - Biografie