Puinbal - Sounds Like Juggling  -  2023 in De Tamboer
  • kids

Sounds Like Juggling - Biografie

Naam
Sounds Like Juggling

Sounds Like Juggling in De Tamboer

Op 22 oktober 2023 stond Sounds Like Juggling in De Tamboer met hun voorstelling Puinbal (7+).

Puinbal

Met Puinbal zet gezelschap Sounds Like Juggling je aan het denken over hoe wij als mensen met de planeet omgaan. Steken we de kop in het zand? Of slaan we onze vleugels uit? En wat gebeurt er als we niet veranderen? Een wonderlijke, beeldende muziekjongleervoorstelling. Jongleren, muziek en performance versmelten in deze verrassende voorstelling van Sounds Like Juggling.

Er wordt gegooid met shakers, tikkende metalen buizen, elektronische ballen vol bewegingssensoren. Maar ook met kranten, stukken plastic en oude jerrycans. Het gooien en vangen vormt beats en ritmes: een ongekende jongleersymfonie! Een spannende en virtuoze mix van objectmanipulatie, installatie, muziek en performance, in regie van Ryan Djojokarso. Een grote ritselende, zoemende en bonkende voorstelling vanuit een ballet van geluiden.

Over Sounds Like Juggling

Het gezelschap Sounds Like Juggling is opgericht door jongleur Guido van Hout en componist Arthur Wagenaar. Hun eerste en gelijknamige jongleerconcert waarin muziek en jongleren versmelten, tourt sinds 2020.

Anderen bekeken ook

Masha en de Beer - Biografie

Langhout Theaterproducties - Biografie

Dirk Scheele - Biografie

Apennoten - Biografie