De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Rosa da Silva - La Vida Rosa - Fotografie Anne van Zantwijk
Rosa da Silva - La Vida Rosa - Fotografie Anne van Zantwijk
Rosa da Silva - La Vida Rosa - Fotografie Anne van Zantwijk
Rosa da Silva - La Vida Rosa - Fotografie Anne van Zantwijk
  • cabaret

Rosa da Silva

Naam
Rosa da Silva
Geboortedatum
23 september 1986
Geboorteplaats
Klazienaveen
Opleiding
Toneelschool & Kleinkunstacademie
Awards
Jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival
Website
rosadasilva.nl

Rosa da Silva in De Tamboer

Op zaterdag 30 maart 2024 was Rosa da Silva te zien in De Tamboer met haar voorstelling A vida rosa tijdens het Cabaretweekend.

A vida rosa

Hoe vaak hoor je het niet: straks ga ik genieten. Maar wanneer is dat? En hoe weet je of je geniet? Rosa heeft een poosje op een roze wolk doorgebracht. Nu is ze geland. Na de geboorte van haar dochter vraagt ze zich af: heb ik mijn eigen weg tot nu toe bewandeld? Daarvoor moet ze eerst ontdekken wie ze is. Is Rosa zichzelf? Of is ze een versie van zichzelf die anderen graag zien?

In deze persoonlijke, muzikale voorstelling is Rosa kwetsbaar en strijdlustig. Gewapend met de beste stem in de kleinkunst zingt ze mooie luisterliedjes, geschreven door tekstschrijver Tim Teunissen en componist Sergio Escoda, waarin haar liefde voor Americana en haar amor voor Bossanova duidelijk naar voren komt.

Over Rosa da Silva

Rosa da Silva kende een droomdebuut met haar show Daar moet je heen. Ze won in 2019 de jury- en publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en haar lied Als het zover is werd in 2021 genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs. Eerder vertolkte Rosa hoofdrollen in voorstellingen ANNE en De Tweeling. Met haar tweede soloprogramma bewijst ze definitief dat ze in het theater thuishoort.

Anderen bekeken ook

Youp van 't Hek - Biografie

Arie en Silvester - Biografie

Ronald Snijders - Biografie

Tineke Schouten - Biografie