Maurice Mulderij lovecoach
Maurice Mulderij en Bartho Braat
Een humoristische en ontroerende muziektheatervoorstelling van Bartho Braat en Maurice Mulderij over de ingewikkelde relatie tussen vader en zoon met thema’s als liefde, ziekte en relaties.
  • muziek

Maurice Mulderij - Biografie

Naam
Maurice Alexander Mulderij
Geboortedatum
15 juli 1985

Fotograaf: Jaap Reedijk

Biografie van Maurice Mulderij

Maurice Alexander Mulderij is geboren op 15 juli 1985 en de thema's sport, muziek en psychologie spelen een belangrijke rol binnen zijn leven. De passie voor muziek is er altijd al geweest bij Maurice, op zijn tiende begon hij met het bespelen van keyboard en later volgde piano. Tot zijn negentiende voetbalde hij als verdediger bij een betaalde voetbalorganisatie en na dit avontuur is hij zich steeds meer gaan richten op schrijven, pianospelen, componeren en zingen. Naast zijn muzikale werkzaamheden is hij werkzaam als Love Coach. 

Maurice Mulderij heeft twee albums op zijn naam staan: Jouw ideale man en Wie ben ik nu. De strijkersarrangementen voor beide albums zijn geschreven door Sebastiaan Koolhoven en Ton Snijders. Daarnaast spelen Leo Janssen, Martin de Wagter, Arnold van Dongen, Angelo Verploegen en Charles Nagtzaam mee op de twee albums. Tevens mag Maurice zich gelukkig prijzen om samen te werken met topmuzikanten als Ton Snijders, Peter van Benthem, Lené te Voortwis, Florian Hoefnagels en Christan Grotenbreg, welke hun hun sporen ruimschoots hebben verdiend als vaste muzikanten van Frank Boeijen, Stef Bos, Youp van’t Hek, Rob de Nijs en in het verleden Liesbeth List en Ramses Shaffy.

Love Coach

Al zijn hele leven is Maurice gefascineerd door de liefde. Het maakt ons zowel gelukkig als ongelukkig, maar waarom eigenlijk? Één van zijn beste vrienden vroeg hem ooit of hij geen training kon ontwikkelen voor heteromannen, waarin ze leren hun vrouwen opnieuw te veroveren binnen het huwelijk. Mannen kunnen soms nogal horken zijn en zo begon het werk van Maurice als Love Coach. Hij kijkt met een realistische blik naar de liefde en daagt zichzelf en anderen uit om de beperkte kijk op liefde te vergoten. 

Inmiddels deelt hij zijn ervaringen, inzichten en hilarische praktijkvoorbeelden uit het dagelijks leven in Nederlandse en Belgische theaters met zijn voorstelling De (on)zin van de liefde. Muziek speelt hierin een grote rol en samen met sketches en breekbare, melancholische liedjes probeert hij de mensen aan het denken te zetten.

Anderen bekeken ook

Stef Bos - Biografie

Frank Boeijen - Biografie

Stef Ekkel - Biografie

Van Dik Hout - Biografie