Javier Guzman - 2024 - Fotografie Still Sam
Javier Guzman - 2024 - Fotografie Still Sam
Javier Guzman - In vertwijfeling verblijven
  • cabaret

Javier Guzman - Biografie

Naam
Javier Francisco Guzman
Geboortedatum
13 april 1977
Geboorteplaats
Las Palmas de Gran Canaria, Spanje
Website
javierguzman.nl

Javier Guzman in De Tamboer

Javier Guzman was in theaterseizoen 2023-2024 opnieuw te zien in De Tamboer, namelijk op vrijdag 26 januari tijdens het Nationaal Theaterweekend met zijn voorstelling Laatste wissel.

Laatste wissel

De cabaretier had zelf het volgende te zeggen over zijn voorstelling: "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

In vertwijfeling verblijven (oudejaarsconference)

Een memorabel jaar moet besproken worden. Daarom kan Javier in 2021 niet achterblijven, het was weer tijd voor een oudejaarsconference op zaterdag 4 december 2021. Hij maakte al drie keer eerder een, nu is het tijd voor de wervelende vierde. Javier beschrijft een prachtige wereld, met zo nu en dan wat misverstanden. Scherp van tong, absoluut niet kritisch en nooit politiek incorrect, neemt hij het jaar door zoals alleen hij dat kan. Javier bijt zichzelf vast in belangrijk en onbelangrijk nieuws en brengt humor aan het licht. Dat belooft een heerlijk avondje lachen!

Biografie van Javier Guzman

Javier Guzman is cabaretier, stand-up comedian en acteur. Hij emigreerde op jonge leeftijd van Gran Canaria naar Nederland en studeerde aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. In 2002 won hij de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaretfestival. Na zijn afstuderen zette Javier zijn carrière voort op de planken, op televisie en op het witte doek. Hij bracht al zes sinterklaasconferences, drie oudejaarsconferences en negen theaterprogramma’s naar de Nederlandse theaters, waaruit hij niet meer weg te denken is.

Anderen bekeken ook

Brigitte Kaandorp - Biografie

Jon van Eerd - Biografie

Katinka Polderman - Biografie

Bert Visscher - Biografie