In het theaterseizoen 2019 - 2020 kwamen de bewoners van Het Zandkasteel weer op bezoek bij Theater De Tamboer in Hoogeveen. Koning Koos, Prinses Sassa en Toto beleefden wederom een mooi avontuur.
  • kids

Het Zandkasteel - Biografie

Naam
Het Zandkasteel
Leden
Koning Koos, Prinses Sassa en Toto
Opgericht
2008
Website
zappelin.nl

Het Zandkasteel in De Tamboer

In het theaterseizoen 2019 - 2020 kwamen de bewoners van Het Zandkasteel weer op bezoek bij Theater De Tamboer in Hoogeveen. Koning Koos, Prinses Sassa en Toto beleefden wederom een mooi avontuur. 

Het Zandkasteel - Op de Piratenboot!

Piraatje spelen blijft de favoriete bezigheid van Koning Koos, Prinses Sasso en Toto. In deze vrolijke kindervoorstellingen werden ze echte piraten en gingen met hun eigen piratenboot op zoek naar de schat. En de kinderen in de zaal? Die mochten meevaren! 

Het Zandkasteel - Op de Piratenboot was een vrolijke, maar ook interactieve en leerzame voorstelling. Vol leuke liedjes uit de gelijknamige televisieserie. Een middag vol dans, beweging en zang en na afloop natuurlijk een Meet & Greet met de cast. Het was wederom een groot succes. 

Het Zandkasteel - Koning Koos is Jarig!

In 2017 was Het Zandkasteel - Koning koos is jarig! te zien in De Tamboer. In deze gezellige kindervoorstelling dacht Koning Koos dat iedereen zijn verjaardag was vergeten, maar... niet was minder waar. Sassa en Toto besloten namelijk om een heel mooi en origineel cadeau te gaan maken. Uiteindelijk werd het een groot feest en inclusief de welbekende konijntjes en natuurlijk de Neuzenkriebeldans! 

Over Het Zandkasteel 

Het Zandkasteel reist al jaren met veel succes langs theaters en is geproduceerd en geprogrammeerd door Mark Vijn Theater Producties & Programmering. Sinds 2008 was de kindermusical voor het eerst te zien in het theater en tot op de dag van vandaag is het een succes. Het is de langslopende kindervoorstelling ooit. 

Iedere twee jaar verandert het thema. Zo waren onder andere al Koning Koos is Jarig, Op de Piratenboot, Op zoek naar Wilde Dieren en Op de Boerderij te zien. 

Anderen bekeken ook

Jeugdtheaterdag - Geschiedenis

Langhout Theaterproducties - Biografie

Nationaal Jeugd Musical Theater - Biografie

Meneer Monster - Biografie