in 2019 speelde Langhout Theaterproducties de landelijke première van Roodkapje in De Tamboer
in 2019 speelde Langhout Theaterproducties de landelijke première van Roodkapje in De Tamboer
in 2017 speelde Langhout Theaterproducties de landelijke première van Assepoester in De Tamboer
  • kids

Langhout Theaterproducties

Naam
Langhout Theaterproducties

Langhout Theaterproducties in De Tamboer

Landelijke première Roodkapje

Op 3 november 2019 werd de rode loper van Theater De Tamboer uitgerold voor het klassieke familiesprookje met een twist: Roodkapje van Langhout Theaterproducties!

Jong en oud bezochten deze vrolijke familievoorstelling over Fake Vonk die met zijn camera op pad ging in het bos om de Wolf te interviewen. Hij dacht dat het een spannende zoektocht zou worden, totdat hij de Wolf ontmoette. Tot zijn verbazing was de namelijk Wolf hartstikke aardig en helemaal niet gevaarlijk. In de humoristische voorstelling vertelde Wolf aan Fake het echte verhaal over Roodkapje, de zeven geitjes en de drie biggetjes. Het ging er allemaal anders aan toe dan Roodkapje had verteld...

Na de voorstelling kon het publiek nog nagenieten van een feestelijke setting en op de foto met de cast. Het was een topmiddag!  

De rollen werden vertolkt door: Marieke Goemans (Roodkapje), Thomas Kuipers (de Wolf), Kylian de Rooij (Fake Vonk), Annebeth Moolenburgh (moeder en oma), Sanne Franssen/Sterre Pechler (vlinders), Hans Langhout (Meneer de Jager).

Landelijke première Assepoester

Al eerder haalde Theater De Tamboer een landelijke première van Langhout Theaterproducties naar Hoogeveen. Op 7 oktober 2018 werd het familiesprookje Assepoester in een nieuw jasje gestoken en opgevoerd in de Grote Zaal. 

Tijdens deze feestelijke dag werd er alles uit de kast gehaald. Een heuze glazen koets, met lakeien en prinsessen, stond het publiek bij de entree op te wachten, de mooiste muiltjes werden geknutseld, de Foyer was prachtig versierd en iedereen had zijn beste outfit aangetrokken. Natuurlijk was de vrolijke voorstelling ook een feestje op zich. Het klassieke sprookje werd op een humoristische wijze en met een leuke, eigen twist opgevoerd met vrolijke liedjes en prachtige kostuums. 

De rollen werden vertolkt door: Marieke Goemans (Assepoester), Kylian de Rooij (de prins), Hans Langhout (boze stiefmoeder), Sanne Franssen (gemene stiefzus), Nino Ruiter (vader en fee), Annebeth Moolenburgh (koetsier en lakei). 

Over Langhout Theaterproducties

Langhout Theaterproducties is een theaterproductiebedrijf dat inmiddels vijf voorstellingen op zijn naam heeft staan: De nieuwe kleren van de keizer, De prinses op de erwt, Tante houdt niet van SinterklaasAssepoester en Roodkapje. De klassieke familiesprookjes bevatten allemaal een moderne en actuele twist vol humor en muziek.

Anderen bekeken ook

Apennoten - Biografie

Poppentheater Koekla - Biografie

Nationaal Theaterweekend - Geschiedenis

Nationaal Jeugd Musical Theater - Biografie