Helaas, de voorstelling die u zocht is al geweest.

Brandweerman Sam - Biografie

Live in het theater!

Naam: Brandweerman Sam
Opgericht: 1985
Geboorteplaats: Piekepolder
Genre: kids
Website: firemansam.com/en-gb

Brandweerman Sam in De Tamboer

Zondag 29 december 2019 stond de grote kinderheld Brandweerman Sam in De Tamboer met zijn liveshow!

Het Grote Kampeeravontuur

Brandweerman Sam stond samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit de Piekepolder in het theater, waar ze samen een spannend avontuur beleefden.  

Er leeft een heel zeldzaam diertje in het bos bij Piekepolder. Twee biologen gaan op zoek naar het beestje en Brandweerman Sam en Elvis helpen hen op hun ontdekkingsreis. Maar... als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep! Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden? 

Een vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen!   

Over Brandweerman Sam

Brandweerman Sam is oorspronkelijk een Welshe televisieserie voor kinderen en wordt sinds 1985 uitgezonden. De serie is geschreven door Dave Gingell en Dave Jones, twee voormalige brandweermannen. In de televisieserie worden de avonturen getoond van Brandweerman Sam en zijn vrienden in het fictieve dorpje Pontypandy. In het Nederlands is dit vertaald naar Piekepolder. 

De serie werd in nagesynchroniseerde vorm ook op de Nederlandse televisie uitgezonden. In 1990 werd het voor het eerst uitgezonden door VARA met de vertelstem van Olaf Wijnants. Tussen 2000 en 2002 programmeerde KinderNet 5 enkele reeksen en sinds 2010 is het overgenomen door RTL8 en is het onderdeel van Telekids.

In 2014 ging de populaire superheld de theaters in met Sam redt het circus en in december 2019 is hij terug!

Gerelateerde artiesten


Deel via