The Beach Boys: Pet Sounds & Holland - live - Strange Brew, Leo Blokhuis & gasten  - 2023 in De Tamboer

The Beach Boys: Pet Sounds & Holland - live

Strange Brew, Leo Blokhuis & gasten

15 november 2022: De voorstelling is door productionele omstandigheden geannuleerd. Kaartkopers zijn per e-mail op de hoogte gebracht.
 

Geniet van de grootste hits van The Beach Boys

Anne Soldaat, Yorick van Norden, Reyer Zwart, Jeroen Kleijn en Paul Bond vieren als Strange Brew de allermooiste gebeurtenissen uit de popmuziek. In een 18-koppige orkestrale bezetting brengen de mannen de albums Holland en Pet Sounds van the Beach Boys live ten gehore in De Tamboer. Leo Blokhuis presenteert dit heerlijke theaterconcert.

The Beach Boys werden bekend met hun surfsound, maar namen in 1972 een onverwachte wending met de plaat Holland. Onder de rook van Amsterdam, in Baambrugge, namen ze het album op in een tot studio omgebouwde schuur. Het album verscheen in 1973 en bleek hun laatste, echte artistieke wapenfeit.

Strange Brew, Leo Blokhuis en een aantal muzikale gasten blikken vijftig jaar later terug op deze tijd. Laat het maar aan pop-autoriteit don Leo over om te vertellen waarom the Beach Boys de glamour van LA verruilden voor een Nederlands dorpje. Strange Brew speelt Holland integraal.

Maar ook het magnum opus van the Beach Boys mag niet ontbreken. Pet Sounds groeide uit tot een van de meest invloedrijke popalbums aller tijden. Geen wonder, met hits als God only knows, Wouldn’t it be nice en I just wasn’t made for these times.

Strange Brew en Leo Blokhuis

Don Leo is al jaren het gezicht van de jaarlijkse Top 2000 a Gogo. Hij maakt prachtige documentaires, schrijft boeken en is regelmatig te horen op Radio 2. Samen met Strange Brew eert hij belangrijke gebeurtenissen uit het pop verleden. De band van bevriende muzikanten maakte onder meer al programma’s over Woodstock, Elvis Presley en Paul McCartney.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?