Geniet rondom je voorstelling in De Tamboer van lekker eten en drinken, zoals een borrelplank of borrelbox.

Eten en drinken

Theaterbezoek tijdens corona

Een voorstelling of concert bezoeken is even helemaal weg zijn en ontspannen. Daar hoort ook een hapje en een drankje bij!

Welkom in de Tamboer-lounge

Vanwege de coronamaatregelen hebben we wijzigingen aangebracht in ons aanbod. Onze grote zaal is omgetoverd tot lounge met gezellige fauteuils, bankjes en tafeltjes. 
Om veilige afstand te garanderen, vragen we je om je zitplaats in de zaal niet te verlaten. Gelukkig kunnen wij er wel voor zorgen dat je theaterbezoek in deze setting wordt aangevuld met iets lekkers!

Pauzedrankje

De meeste voorstellingen bevatten geen pauze. Daarom ontvang je het drankje, dat bij het toegangskaartje inbegrepen zit, voor aanvang van de voorstelling. Het drankje mag gewoon lekker mee de zaal in. Geniet ervan!

Box-to-go!

Zin om tijdens de voorstelling iets te knabbelen? Reserveer dan tot één werkdag voor de voorstelling een Box-to-go voor twee personen. Kies voor de Lekkernijenbox met heerlijke zoete lekkernijen of bestel een Borrelbox met hartige hapjes.
Wij zorgen ervoor dat de Box-to-go klaarstaat bij de ingang van de zaal of wordt geserveerd aan tafel. Smullen maar!

Box reserveren

Ik heb al kaarten voor de voorstelling 

Reserveer dan hier een Tweepersoons-Borrelbox of Tweepersoons-Lekkernijenbox. Let op: kies zelf de juiste datum en het tijdstip waarop je de voorstelling bezoekt! NB: vanwege de corona-sluiting zijn er op dit moment geen Boxen om te reserveren.

Ik heb nog geen kaarten voor de voorstelling

Reserveer dan direct tijdens het bestellen van de voorstellingskaarten de Box. Bekijk hier ons programma en bestel kaarten.