Algemene foto's De Tamboer

Eten en drinken

Onze horeca staat voor je klaar!

Een voorstelling of concert bezoeken is even helemaal weg zijn en heerlijk ontspannen. Onze collega's van de horeca staan voor je klaar! 

Pauzedrankje

Bij de meeste voorstellingen zit een drankje bij het kaartje inbegrepen. Het drankje staat in de pauze klaar. Zit er geen pauze in de voorstelling? Dan ontvang je het drankje na afloop.

Voor, tijdens en na de voorstelling

Een uur voor aanvang van de voorstelling zijn we geopend en dat geldt ook voor de horeca. In onze foyer kun je genieten van een kop koffie, thee of ander drankje en verschillende lekkernijen. 

Na de voorstelling kun je altijd bij onze collega's terecht voor een drankje, bitterballen en verschillende andere snacks. Geniet ervan!

Horeca arrangement

Maak je avond uit compleet met een arrangement. We ontvangen je graag met een drankje naar keuze en een proeverij van heerlijke zoete lekkernijen. Na afloop van de voorstelling serveren wij een drankje naar keuze, met daarbij een Drents kaas- en worstplankje inclusief een bijzonder lekker hunebedje.

Deze arrangementen zijn bij de meeste voorstellingen in De Tamboer te reserveren. Je boekt het arrangement tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Let op: er is beperkt plaats. 

Prijs: 15,95 per persoon (seizoen 2023-2024) en 16,95 per persoon (seizoen 2024-2025)