Algemene website foto's

Klantenservice

Contact

Aangepaste openingstijden

Dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van een voorstelling is de kassa geopend en zijn we telefonisch bereikbaar via 0528 280 190.

Gedurende de zomerperiode zijn er afwijkende openingstijden. Wij zijn van 23 juli tot en met 4 augustus 2024 telefonisch en per e-mail (via info@detamboer.nl) bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur. Van 5 tot en met 23 augustus 2024 zijn wij geheel gesloten.

Klantenservice

Ons klantenservice-team staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Bezoek ons tijdens openingstijden aan de Hoofdstraat 17, bel ons via 0528 – 280 190 of mail naar info@detamboer.nl.

Vragen over uw reservering

Wil je weten op welke manieren je kunt betalen, online of aan de kassa? Bekijk dan onze betaalmogelijkheden of bekijk welke tegoedbonnen en Podium Cadeaukaart wij accepteren. Wij zijn ook aangesloten bij de Podiumpas. Lees hier meer over Podiumpas.

Wil je meer informatie over hoe je in bezit van toegangskaarten komt na je reservering? Bekijk dan de informatie onder Veelgestelde vragen - Kaarten reserveren - Hoe kom ik in bezit van mijn toegangskaarten?

Ben je toch verhinderd om de voorstelling te bezoeken? Lees over ons beleid rondom kaarten retourneren.

Net achter het net gevist bij een uitverkochte voorstelling? Bekijk of het mogelijk is om je aan te melden voor de wachtlijst.

Vragen over acties en kortingen

Voordelig het theater bezoeken? Bekijk welke acties en kortingen wij aanbieden.

Veelgestelde vragen

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen, misschien staat het antwoord op jouw vraag daar al tussen.