De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Algemene website foto's

Acties en kortingen

Een voordelig theaterbezoek?

De Tamboer biedt af en toe (win)acties of kortingen aan voor bepaalde voorstellingen. Profiteren? Lees hieronder op welke manieren dat kan. Kortingsacties gelden nooit op reeds gekochte kaarten of in combinatie met andere kortingsacties.

Jongerenkorting

Jongeren tot en met 21 jaar krijgen jongerenkorting! Op vertoon van je ID-kaart bezoek je heel veel voorstellingen in De Tamboer voor maar € 15,00. Je kunt deze kaarten zelfs al van tevoren reserveren via onze website, zodat je verzekerd bent van een goede zitplaats. Welke voorstellingen de komende tijd binnen deze actie vallen, vermelden we op de betreffende voorstellingspagina's. De Tamboer biedt geen CJP-korting aan.

Nieuwsbrief

Als abonnee van onze digitale nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Regelmatig bieden we onze nieuwsbriefabonnees ook exclusieve (win)acties of kortingen aan. Meld je hier direct aan als abonnee.

Sirene Sale

In de maanden september tot en met mei bieden we iedere eerste maandag van de maand een Sirene Sale-korting aan: 24 uur lang 50% korting op een geselecteerde voorstelling. We maken de Sirene Sale om 12.00 uur bekend via onze website, nieuwsbrief, Facebook, Instagram en Twitter. Volg ons daarom en loop nooit een Sirene Sale mis. Ook voor de Sirene Sale geldt dat kortingen nooit op reeds gekochte kaarten gelden.