De Tamboer accepteert de Podiumpas
Podiumpas foto door R de Puy

Podiumpas

Onbeperkt theater en concerten voor € 35,- per maand!

Voor € 35,- per maand onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij meer dan 40 podia in heel Nederland, waaronder De Tamboer. Wij zijn als eerste Drentse theater aangesloten op de Podiumpas! Geldig op voorstellingen vanaf het nieuwe theaterseizoen 2023-2024. Waar wacht je nog op?

Podiumpas in één oogopslag

  • Onbeperkt naar voorstellingen en concerten* bij meer dan 40 aangesloten podia in Nederland
  • € 35,- per maand 
  • Reserveren vanaf 30 dagen voor de voorstelling of het concert 
  • Maandelijks opzegbaar na 4 maanden 
  • Persoonsgebonden en niet overdraagbaar 
  • Vragen? Kijk op podiumpas.nl of mail naar klantenservice@podiumpas.nl

*Vanaf 30 dagen voor de speeldatum is reservering via de website mogelijk, kies dan voor Podiumpas-kaarten. Staat Podiumpas er niet bij? Dan is deze voorstelling uitgesloten van deelname aan de Podiumpas.

Vraag je Podiumpas hier aan

Meer dan een pas

Laat jij je graag inspireren en verwonderen? En wil je onbeperkt genieten van podiumkunsten? Zodat je anders leert kijken, denken en voelen? Dan is de Podiumpas iets voor jou!

De Podiumpas is meer dan een pas. Het is een sleutel tot nieuwe ervaringen en inzichten. Een mentale workout, waardoor je meer voelt: blijdschap, verdriet, euforie, ontroering, troost, uitdaging. Ervaar het zelf! Wacht niet te lang, want er is een beperkt aantal Podiumpassen beschikbaar.

Over Podiumpas

Stichting Podiumpas is een initiatief uit de podiumkunstensector. Het doel is om publiek meer flexibiliteit en avontuur te bieden. De stichting heeft geen winstoogmerk, 90% van de inkomsten uit abonnementen vloeit rechtstreeks terug naar de kunsten.