De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

The-Fortunate-Sons-in-de-tamboer-2025-William-Rutten

Revival Music Festival

met Fortunate Sons

za 28 september 2024 18:00 uur
Bestel
  • € 39,50

Welkom op de allereerste editie van het Revival Music Festival in De Tamboer!

Ga mee naar naar de hoogtijdagen van de popmuziek tijdens het Revival Music Festival in De Tamboer. En de eerste naam die we aankondigen is een absolute knaller: The Fortunate Sons (bekend van het SBS6-programma The Tribute – Battle of the Bands)

The Fortunate Sons

Deze fenomenale band brengt een ongeëvenaarde ode aan de tijdloze muziek van Creedence Clearwater Revival. Verwacht een volwaardig concert met hits als Bad Moon Rising, Proud Mary, en Who'll Stop the Rain. Het concert van The Fortunate Sons was razendsnel uitverkocht, maar speciaal voor ons festival keert de band terug naar De Tamboer.

En dat is nog maar het begin! Later dit jaar maken we nog veel meer geweldige namen bekend, dus blijf onze kanalen nauwlettend volgen voor updates.

De vloer op!

Voor dit festival transformeren we De Tamboer tot een bruisend festivalterrein. Vergeet geplaceerde plekken, want er zijn verschillende podia verspreid door het gebouw. Dans, zing en geniet van een drankje op jouw favoriete plekje. En voor wie even wil uitrusten, zijn onze balkons geopend!

Vroege start

We starten de avond om 18.00 uur, zodat je genoeg tijd hebt om ook nog te kunnen genieten van het aangeboden eten. (let op: eten is niet in de toegangsprijs inbegrepen,) Dus trek je dansschoenen aan, haal je festivaloutfit uit de kast en laten we samen terugreizen in de tijd met de beste Revival-bands van dit moment!