In 2020 vierde Def Americans 12,5 jaar Johnny Cash
  • blues
  • rock
  • tribute

Def Americans - Biografie

Johnny Cash Tribute

Opgericht
2007
Geboorteplaats
Eindhoven
Website
defamericans.nl

Def Americans in Het Podium

Johnny Cash Tribute

Wegens groot succes en hun 12,5 jarige jubileum komt de band Def Americans terug naar Het Podium in Hoogeveen. Op zaterdag 3 oktober 2020 brachten zij een adembenemende tribute aan Johnny Cash! Verwacht een show waarin alleen het allerbeste en allermooiste van de afgelopen 12,5 jaar voorbij kwam. Als geen ander weten de Eindhovenaren de sound, sfeer en rebellie van The Man In Black te vertolken. Het belooft dan ook een waar feestje te worden. Proost samen met Def Americans op hun jubileum met een exclusieve Pale Ale uit de brouwerij van Beerze Bier.

Al eerder waren de songs van Johnny Cash te horen in Het Podium. Op 1 juni 2018 en 9 maart 2019 bracht Def Americans vol overtuiging prachtige tributes aan The Man In Black. Def Americans staat in Hoogeveen iedere keer weer voor een uitverkochte zaal. 

Def Americans in De Tamboer 

Live in San Quentin

In 2015 stond Def Americans in De Tamboer met de voorstelling Live in San Quentin. Deze avond was een tribute aan het legendarische gevangenis concert. 

Biografie van Def Americans

Def Americans weet sinds 2007 de legendarische sound van Johnny Cash als geen ander te evenaren. Moeiteloos schakelen ze tussen de rockabillykrakers, de rebellie en de live-albums van The Man In Black. De band brengt een bijzonder en waardig eerbetoon. Het definitieve seal of approval werd afgegeven in 2013, toen Johnny's jongere broertje Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn My Brother Johnny concerten. Naast deze concerten was Def Americans ook te horen op festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Solar. Ook verkochten ze zalen als Paradiso in Amsterdam, Effenaar in Eindhoven en Paard van Troje in Den Haag volledig uit. Dit heeft alles te maken met de liefde die de band heeft voor Cash' muziek. Deze spat van de voorstellingen af. Of ze nou optreden in een kroeg, club, poppodium, een festival of in het theater; Def Americans staat sinds 2007 garant voor een authentieke en integere Johnny Cash show!

Anderen bekeken ook

Tijdens de jubileumeditie van het Bluesfestival in De Tamboer speelde Eddy Clearwater.

Bluesfestival Hoogeveen - Geschiedenis

The Fortunate Sons spelen regelmatig in Hoogeveen

The Fortunate Sons - Biografie

Op 8 februari 2020 was Johan Derksen terug in De Tamboer met zijn voorstelling The Sound of the Blues & Americana!

Johan Derksen - Biografie

Kensington speelde in 2015 op TamboerPop

TamboerPop - Geschiedenis