The Police Project - Revival Music Festival - 2024 in De Tamboer
  • tribute

The Police Project - biografie

Naam
The Police Project
Leden
Erik Bremer, Frank Bremer en Gerrit-Jan Tjoelker

The Police Project in De Tamboer

The Police Project brengt met overtuiging en plezier de tijdloze nummers van The Police. Als eerbetoon aan de originele band, die al geruime tijd gestopt is, benaderen ze de muziek zo dicht mogelijk bij het origineel. Ze vertolken niet alleen de grote hits zoals Message in a Bottle, Roxanne en Every Breath You Take, maar ook verborgen juweeltjes zoals Driven to Tears en Synchronicity II.

De band bestaat uit drie jonge topmuzikanten die elk met hun passie en vakmanschap de essentie van The Police weten te vangen. Erik Bremer neemt je mee in de strakke, swingende grooves à la Stewart Copeland, terwijl Frank Bremer de nummers kleurt met vingervlugge gitaarpartijen zoals Andy Summers dat deed. En natuurlijk mag Gerrit-Jan Tjoelker niet vergeten worden, die met zijn warme vocalen en smaakvolle baslijnen de rol van Sting op zich neemt en daarmee het podium laat bruisen van enthousiasme en muzikaliteit.

Voor fans van The Police is dit een absolute must-see, maar ook liefhebbers van goede live muziek zullen genieten van deze energieke en meeslepende show.

Anderen bekeken ook

Def Americans - Biografie

Veldman Vintage Project

CulTinair Hoogeveen - Geschiedenis

The Fortunate Sons - Biografie