Laurence Jones - 2024 - In De Tamboer

Bluesfestival Hoogeveen 2024

Laurence Jones en anderen

za 14 september 2024 18:00 uur
Bestel
  • € 39,50

Kaarten zijn te bestellen vanaf donderdag 1 februari 2024 12.00 uur.

Bluesfestival Hoogeveen 2024 in De Tamboer!

Bluesfans opgelet! Heerlijke ritmes, weergaloze gitaarsolo’s en imposante zang. Muziek en teksten, doordrenkt van alles wat het leven bracht en brengt. Powerblues, Mississippi blues tunes, soul ballads. De eerste naam is bevestigd! Laurence Jones reist in september af naar Hoogeveen. Andere namen maken we de komende maanden bekend.

Editie 18 van Bluesfestival Hoogeveen wordt er eentje in een nieuw jasje. We betrekken onze tuin erbij en rijden foodtrucks naar De Tamboer, zodat jij vanaf 18.00 uur al in de stemming kunt komen door met andere muziekliefhebbers een hapje te eten.

Laurence Jones

De multi-award-winnende gitarist en songwriter Laurence Jones kwam op #1 binnen met zijn achtste studio-album genaamd Bad Luck & The Blues. Buddy Guy noemt hem ‘The next Eric Clapton’ en Classic Rock Magazine durft hem zelfs te bestempelen als ‘The future of the blues’.

Met zijn indrukwekkende prijzenkast en een plaats in de British Blues Hall Of Fame is hij een van de grootste gitaristen van Groot-Brittannië. Music Radar riep Jones uit tot een van 's werelds top 10 blues-rock gitaristen. Hij deelde podia met legendes als Sir Van Morrison, Sir Ringo Starr, Buddy Guy, Jeff Beck en Status Quo en trad eerder op in de Royal Albert Hall in Londen en de Carnegie Hall in New York. Binnenkort dus ook in De Tamboer, Hoogeveen!

 

De line-up wordt de komende maanden aangevuld.

Veelgestelde vragen

Klantenservice

Route en parkeren