Jeugdtheaterdag 2023 - De Tamboer - Anouk Schamper Fotografie

Zondag is jeugdtheaterdag tijdens het Nationaal Theaterweekend!

Voorstellingen, poffertjes, zandtafels en veel meer leuks

22 januari 2024

De zondag in het Nationaal Theaterweekend, 28 januari, staat in het teken van kinderpret! Neem een kijkje achter de schermen tijdens een van de drie rondleidingen, haal overheerlijke poffertjes of een wafel en doe mee aan de gratis theaterworkshops gegeven door Garage TDI. Ga je liever aan de slag met knutselen? Ook dat kan bij de zand- en tekentafels. Tussen de voorstellingen door, om 11.45 uur en 13.15 uur, is het Tijgerorkest te zien en horen in de foyer.

Gratis theaterworkshops

Stap binnen in de betoverende wereld van jeugdtheater met Garage TDI! Deze korte theaterworkshop is dé kans voor kinderen om op speelse wijze kennis te maken met de magie van het toneel. Speel, onder begeleiding van jeugdtheaterschooldocent Yentel van Rijt, de raarste en meest bijzondere personages. Leer hoe je overdreven emoties kunt spelen en laat je verbeelding de vrije loop.

Theaterworkshop (2+): 12.15 uur - 12.45 uur
Theaterworkshop (6+): 13.15 uur - 13.45 uur en 15.15 uur - 15.45 uur 

 

  • Alle kinderen zijn welkom (ook als je geen voorstelling bezoekt)
  • Deelname is gratis
  • Aanmelding van tevoren is niet nodig

Voorstellingen

Voorstellingen mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens het theaterweekend. Deze dag zijn er twee bespelingen; Alles leuk en aardig voor kinderen vanaf twee jaar en De Rode Sneakers voor kinderen vanaf zes jaar.

Alles leuk en aardig

Een vrolijke, aanstekelijke voorstelling over vriendschap. Voor iedereen wie wel van een beetje (on)gein houdt!

De Rode Sneakers

Een hartverwarmend sprookje vol betoverende liedjes door Merel van Eldik en zandtekeningen door ‘Zandprinses’ Rosa van der Vijver.

Veelgestelde vragen

Klantenservice

Route en parkeren