De Tamboer

Tamboer Theatertrio

24 september 2018

Heeft u zin in een heerlijk avondje theater, maar kunt u niet kiezen wat u wilt zien? Helemaal opgaan in een hartverwarmend toneelstuk, genieten van een mooi concert of op het puntje van uw stoel bij een fantastische acrobatiekshow? Het kan nu alle drie voor maar € 55,- met het Tamboer Theatertrio!

Met het Tamboer Theatertrio stapt u in de auto bij Anne Wil Blankers in Driving Miss Daisy, maakt u kennis met de verhalen achter de muziek van de opmerkelijke Iris Hond en bent u getuige van hoe vijf mannen het leven opnieuw uitvinden in de acrobatische circusshow Machine de Cirque. Drie voorstellingen, drie drankjes, één voordelige prijs. Dus noteer zaterdag 13 oktober, vrijdag 28 december en vrijdag 5 april snel in uw agenda en bestel Theatertrio-kaarten, dan profiteert u van € 17,- voordeel.

Driving Miss Daisy - Zaterdag 13 oktober 20.15 uur

Anne Wil Blankers en Edwin Jonkers vertolken het hartverwarmende verhaal over een bijzondere vriendschap in de Amerikaanse jaren ’50 en ’60. In de auto proberen de koppige weduwe en haar chauffeur een weg te vinden tussen vooroordelen, racisme en ouder worden. Lees meer.

Iris Hond – Vrijdag 28 december 20.15 uur

Iris vertelt in een intiem theaterconcert wat haar inspireerde tot het maken van haar unieke album Dear World. Naast eigen composities speelt ze stukken van Chopin en Rachmaninoff. Een boeiende, ontroerende vertelling over het leven van een opmerkelijke vrouw. Lees meer.

Machine de Cirque – Zaterdag 5 april 20.15 uur

Vijf mannen vinden het leven opnieuw uit na een verwoestende Apocalyps. Op de bouwsteiger worden allerlei constructies in elkaar geknutseld, wat resulteert in acrobatiek, manipuleren en jongleren met alles wat de mannen uit de puinhopen opdiepen. Lees meer.