Machine de Cirque

Hoop doet leven

vr 5 april 2019 20:15 Tamboerzaal show

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van een passe-partout:

Theater Trio - Bestel snel

Wat doe je in een wereld zonder televisie, auto’s of computer? Voor die vraag zien vijf mannen zich gesteld na een verwoestence Apocalyps. Er zit niets anders op dan weer opnieuw te beginnen. Alles moet opnieuw opgebouwd worden, ook hun fysieke skills. Zijn er nog andere overlevenden te vinden? Misschien wel vrouwen?

Op de bouwsteiger zijn de mannen druk in de weer. Er worden allerlei constructies in elkaar geknutselfd, wat resulteert in acrobatiek, manipuleren en jongleren met alles wat de mannen uit de puinhopen opdiepen. Steigerbuizen blijken te fungeren als Chinese paal. Er wordt een fiets gevonden tussen de puinhopen, die op alle mogelijke manieren wordt bereden. En een stuk hout voor een alternatief nummertje Koreaanse plank (wip) is natuurlijk gauw gevonden. Na al die intensieve arbeid willen de heren wel even baden. Maar hoe doe je dat, als je je niet helemaal bloot wilt geven? Het leven wordt opnieuw uitgevonden in deze adembenemende show van dit Canadese gezelschap. En passent ook het circus.

Vijf knullen drunken van lef en testosteron” – The Boston Music Coalition

Theatertrio

Heeft u zin in een heerlijk avondje theater, maar kunt u niet kiezen wat u wilt zien? Helemaal opgaan in een hartverwarmend toneelstuk, genieten van een mooi concert of op het puntje van uw stoel bij een fantastische acrobatiekshow? Het kan nu alle drie voor maar € 55,- met het Theatertrio! Met het Theatertrio stapt u in de auto bij Anne Wil Blankers in Driving Miss Daisy, maakt u kennis met de verhalen achter de muziek van de opmerkelijke Iris Hond en bent u getuige van hoe vijf mannen het leven opnieuw uitvinden in de acrobatische circusshow Machine de Cirque.
Drie voorstellingen, drie drankjes, één voordelige prijs. Dus noteer zaterdag 13 oktober, vrijdag 28 december en vrijdag 5 april snel in uw agenda en bestel Theatertrio-kaarten via bovenstaande button, dan profiteert u van € 17,- voordeel.

Speeldata

vr 5 april 2019 20:15 Tamboerzaal show


Wachtlijst Machine de Cirque

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 25.00
CJP € 23.00

Meer info

machinedecirque.com


Deel via