Machine de Cirque

Hoop doet leven

vr 5 april 2019 20:15 Tamboerzaal show

Wat doe je in een wereld zonder televisie, auto’s of computer? Voor die vraag zien vijf mannen zich gesteld na een verwoestence Apocalyps. Er zit niets anders op dan weer opnieuw te beginnen. Alles moet opnieuw opgebouwd worden, ook hun fysieke skills. Zijn er nog andere overlevenden te vinden? Misschien wel vrouwen?

Op de bouwsteiger zijn de mannen druk in de weer. Er worden allerlei constructies in elkaar geknutselfd, wat resulteert in acrobatiek, manipuleren en jongleren met alles wat de mannen uit de puinhopen opdiepen. Steigerbuizen blijken te fungeren als Chinese paal. Er wordt een fiets gevonden tussen de puinhopen, die op alle mogelijke manieren wordt bereden. En een stuk hout voor een alternatief nummertje Koreaanse plank (wip) is natuurlijk gauw gevonden. Na al die intensieve arbeid willen de heren wel even baden. Maar hoe doe je dat, als je je niet helemaal bloot wilt geven? Het leven wordt opnieuw uitgevonden in deze adembenemende show van dit Canadese gezelschap. En passent ook het circus.

Vijf knullen drunken van lef en testosteron” – The Boston Music Coalition

 

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Deze voorstelling maakt ook onderdeel uit van een passe-partout:

Theater Trio - Bestel snel

Speeldata

vr 5 april 2019 20:15 Tamboerzaal show


Wachtlijst Machine de Cirque

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 25,00
CJP € 23,00

Meer info

machinedecirque.com


Deel via