Driving Miss Daisy

Anne Wil Blankers en Edwin Jonker

za 13 oktober 2018 20:15 Tamboerzaal toneel

De 72-jarige Joodse weduwe Daisy Werthan uit Atlanta rijdt haar auto total loss. Haar zoon Boolie besluit dat ze te oud is om zelf te rijden en huurt Hoke Coleburn in als haar chauffeur. Maar zijn moeder zit absoluut niet te wachten op iemand die niet alleen van geloof en afkomst anders is, maar ook van huidskleur. Haar zoon houdt voet bij stuk, Miss Daisy en Hoke zijn op elkaar aangewezen. In de beschutte vier vierkante meter van de auto, ontstaat geleidelijk een bijzondere vriendschap tussen de koppige dame en haar chauffeur. Hun verschillen worden minder voelbaar, wat ze delen blijkt belangrijker te zijn dan huidskleur of achtergrond.

Driving Miss Daisy is een hartverwarmend verhaal over een bijzondere vriendschap, gesitueerd in de zuidelijke staten van Amerika. In de jaren vijftig en zestig werd dit gebied geteisterd door rassenrellen en de strijd om gelijke rechten. Miss Daisy en Hoke proberen een weg te vinden tussen vooroordelen, racisme en ouder worden.

De grande dame van het Nederlandse toneel Anne Wil Blankers vertolkt de rol van Miss Daisy en Edwin Jonkers speelt haar chauffeur. Het iconische toneelstuk wordt voor het eerst in Nederland opgevoerd. In 1988 ontving het stuk de Pulitzer Price voor Beste Drama. De verfilming van 1989 won drie Oscars voor Beste Film, Beste Actrice en Beste Bewerkte Scenario.

Theatertrio

Heeft u zin in een heerlijk avondje theater, maar kunt u niet kiezen wat u wilt zien? Helemaal opgaan in een hartverwarmend toneelstuk, genieten van een mooi concert of op het puntje van uw stoel bij een fantastische acrobatiekshow? Het kan nu alle drie voor maar € 55,- met het Theatertrio! Met het Theatertrio stapt u in de auto bij Anne Wil Blankers in Driving Miss Daisy, maakt u kennis met de verhalen achter de muziek van de opmerkelijke Iris Hond en bent u getuige van hoe vijf mannen het leven opnieuw uitvinden in de acrobatische circusshow Machine de Cirque.
Drie voorstellingen, drie drankjes, één voordelige prijs. Dus noteer zaterdag 13 oktober, vrijdag 28 december en vrijdag 5 april snel in uw agenda en bestel Theatertrio-kaarten via bovenstaande button, dan profiteert u van € 17,- voordeel.

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

za 13 oktober 2018 20:15 Tamboerzaal toneel


Deze voorstelling maakt ook onderdeel uit van een passe-partout:

Theater Trio - Bestel snel

Wachtlijst Driving Miss Daisy

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 27.50
CJP € 25.50

Deel via