Iris Hond

Bewogen

vr 28 december 2018 20:15 Passagezaal muziek

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van een passe-partout:

Theater Trio - Bestel snel

Deze eigenzinnige pianiste oogst wereldwijd lof met haar album Dear World. Niemand minder dan Leonard Cohen jubelde zelfs: “a great spirit revealed”. Op het album toont ze aan niet alleen weergaloos te kunnen spelen, maar ook een begenadigd componiste, schrijfster en zangeres te zijn. In dit intieme theaterconcert vertelt Iris wat haar heeft geïnspireerd tot deze unieke plaat. Een boeiende en ontroerende vertelling over het leven van een opmerkelijke vrouw. Iris put kracht, hoop en liefde uit muziek en is begaan met het lot van minderbedeelden. Daarom speelt ze regelmatig voor zieken, psychiatrische patiënten, vluchtelingen, daklozen en gevangenen. Met haar bezielde spel haalt ze hen voor heel even uit het dagelijks leven. Tijdens dit theaterconcert speelt ze naast eigen composities, ook stukken van Chopin en Rachmaninoff. Ze vertelt hiermee haar bewogen levensgeschiedenis.

Iris Hond begon al op haar derde met pianospelen en studeerde vanaf haar veertiende aan het Koninklijke Conservatorium in Den Haag. Ze slaagde hier summa cum laude. Met haar ‘vliegende vleugel’ bracht Iris wereldwijd mensen op straat in vervoering. Iris is ambassadrice van Aangenaam Klassiek, was huispianist in De Tiende van Tijl en talentcoach bij Superkids.

Theatertrio

Heeft u zin in een heerlijk avondje theater, maar kunt u niet kiezen wat u wilt zien? Helemaal opgaan in een hartverwarmend toneelstuk, genieten van een mooi concert of op het puntje van uw stoel bij een fantastische acrobatiekshow? Het kan nu alle drie voor maar € 55,- met het Theatertrio! Met het Theatertrio stapt u in de auto bij Anne Wil Blankers in Driving Miss Daisy, maakt u kennis met de verhalen achter de muziek van de opmerkelijke Iris Hond en bent u getuige van hoe vijf mannen het leven opnieuw uitvinden in de acrobatische circusshow Machine de Cirque.
Drie voorstellingen, drie drankjes, één voordelige prijs. Dus noteer zaterdag 13 oktober, vrijdag 28 december en vrijdag 5 april snel in uw agenda en bestel Theatertrio-kaarten via bovenstaande button, dan profiteert u van € 17,- voordeel.

Speeldata

vr 28 december 2018 20:15 Passagezaal muziek


Wachtlijst Iris Hond

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 19.50
CJP € 17.50

Meer info

www.irishond.nl


Deel via