De Tamboer

Het Tamboer Theatertrio

8 november 2017

Heeft u zin in een heerlijk avondje theater, maar kunt u niet kiezen wat u wilt zien? Lekker lachen bij cabaret, genieten van een mooi concert of toch helemaal opgaan in een toneelstuk? Het kan nu alle drie voor maar € 50,- met het Tamboer Theatertrio!

Met het Tamboer Theatertrio balanceert u samen met Iris Hond op de scheidslijn van pop en klassieke muziek, gaat u klussen met cabaretiers Arie Koomen en Edo Brunner en bent u getuige van hoe een jaarlijkse Wijnavond compleet uit de hand loopt…
Drie voorstellingen, drie drankjes, één voordelige prijs. Dus noteer 8 december, 13 januari en 17 maart snel in uw agenda en bestel nu direct Theatertrio-kaarten via één van de drie voorstellingspagina's. De eerste 25 klanten ontvangen ook nog eens een lekker nazit-arrangement voor 2 personen bij één van de drie voorstellingen.

Iris Hond

Vrijdag 8 december 2017

“A great spirit revealed”, zo bejubelde niemand minder dan Leonard Cohen haar na het horen van haar album Dear World. Met haar uitzonderlijke talenten laat Iris Hond samen met het Matangi Kwartet horen dat Leonard geen woord teveel heeft gezegd. Iris laat pop en klassiek op een unieke manier samensmelten. Ieder muziekstuk vertelt een verhaal. Volgens Iris zit iedereen op een bepaalde manier wel ergens mee en kan muziek ons daarvan bevrijden. Bereid u voor op een prachtige concertavond die u niet wilt missen!

Arie & Edo

Zaterdag 13 januari 2018

Alweer het derde programma van Arie & Edo, ook hierin doen de heren weer alles helemaal zelf. De vakmannen bouwen in één avond een 100% topshow die op tijd klaar zal zijn, zonder onverwachte kosten achteraf.

Wijn 

Zaterdag 17 maart 2018

Charles en Charlotte ontvangen oude vrienden Bob en Marja voor de jaarlijkse wijnavond. Maar er hangt een gespannen sfeer, want Charles en Charlotte zijn uit elkaar gegroeid, Marja en Charlotte mogen elkaar niet en Charles heeft een wel heel bijzonder moment gekozen voor de wijnavond. Bovendien is Ed niet uitgenodigd, terwijl hij de wijnavonden heeft bedacht en altijd van de partij was! Wanneer hij toch nog komt opdagen en ook nog eens de met psychische problemen kampende dochter van Charles en Charlotte opduikt, loopt de boel compleet uit de hand. Want met drank in de man (of vrouw) liggen de geheimen snel op tafel.