Iris Hond & Matangi Kwartet

Dear World

vr 8 december 2017 20:15 Passagezaal muziek klassiek

A great spirit revealed”, zo bejubelde niemand minder dan Leonard Cohen pianiste Iris Hond na het horen van haar album Dear World. Op dit album speelt en zingt de klassiek geschoolde pianist haar eigen composities. Ze is eigenzinnig en enorm getalenteerd. Met haar uitzonderlijke talenten laat ze in een wervelende show samen met het Matangi Kwartet horen dat Leonard Cohen geen woord teveel heeft gezegd.

De muziek van Iris is geproduceerd door de legendarische producer Patrick Leonard (Madonna, Elton John, Brian Ferry, Leonard Cohen) en balanceert op de scheidslijn tussen pop en klassiek. Ze laat ‘the best of both worlds’ op een geraffineerde manier samensmelten.

In Dear World geeft ze antwoord op de vraag: ‘Als de wereld mij zou kunnen horen, wat zou ik haar dan zeggen?’ “Ik ben de wereld brieven gaan schrijven”, zegt Iris. “Niet in woorden, maar in muziek. Brieven, gebaseerd op dingen die ik heb meegemaakt. Ieder stuk heeft een verhaal. Mijn muziek gaat over liefde en hoop. Iedereen zit op een bepaalde manier wel ergens mee. En muziek kan ons daarvan bevrijden.”

Foto: Marcel van Vuren

Speeldata

vr 8 december 2017 20:15 Passagezaal muziek klassiek


Wachtlijst Iris Hond & Matangi Kwartet

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 23.50
CJP € 21.50

Meer info

irishond.nl


Deel via