Wijn

Porgy Franssen, Carine Crutzen, Vincent Croiset e.a.

za 17 maart 2018 20:15 Tamboerzaal toneel

Vrienden die af en toe een flesje wijn met elkaar opentrekken blijven langer bevriend. Hoewel… In deze met wijn doordrenkte avond, loopt alles toch net even anders dan verwacht.

Charles en Charlotte ontvangen oude vrienden Bob en Marja voor de jaarlijkse wijnavond in hun Amsterdamse grachtenpand. Gezellig? Nou, niet echt. Er hangt een gespannen sfeer, want Charles en Charlotte zijn uit elkaar gegroeid, Marja en Charlotte mogen elkaar niet en Charles heeft een wel heel bijzonder moment gekozen voor de wijnavond. Bovendien is Ed niet uitgenodigd, terwijl hij de wijnavonden heeft bedacht en altijd van de partij was!

Wanneer hij toch nog komt opdagen en ook nog eens de met psychische problemen kampende dochter van Charles en Charlotte opduikt, loopt de boel compleet uit de hand. Want met drank in de man (of vrouw) liggen de geheimen snel op tafel.

Porgy Franssen, Carine Crutzen, Vincent Croiset, Renée Fokker, Evert van der Meulen en Randy Fokke in het succesvolle vervolg op de thrillerkomedie Hartstocht uit 2016.

Foto: Piek

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Vrienden van De Tamboer.

Speeldata

za 17 maart 2018 20:15 Tamboerzaal toneel


Wachtlijst Wijn

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 27.50
CJP € 25.50

Deel via