Food & DrinksDe Tamboer is een plek waar u ontmoet, ontdekt, ervaart, geniet, ontspant, deelt en… proeft!
Met een hartelijk welkom en een gezellige ambiance serveren wij lekkere koffie, goede wijn, heerlijke hapjes en tongstrelende arrangementen. Wij creëren, met passie, een plek waar u graag terugkomt. Bekijk hier welke arrangementen we aanbieden rondom onze voorstellingen om uw theaterbezoek om te toveren tot een heerlijk avondje uit.

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Plateservice

€ 19,95 per persoon
Bij bijna iedere voorstelling serveren wij vanaf 18.00 uur een smaakvol drie-gangen Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch) en nagerecht. Het menu varieert maandelijks.
U kunt het Theaterdiner gelijktijdig met uw voorstelling reserveren of uw diner op een later moment apart reserveren via deze pagina. U vindt hier ook het actuele menu voor de huidige maand.

Welkomstarrangement 

€ 5,- per persoon
Met het welkomstarrangement wacht u een gereserveerde tafel in het Theatercafé, met een kopje koffie of thee en een zoete lekkernij. Zodat u helemaal ontspannen aan uw avond kunt beginnen!
U kunt het Welkomstarrangement gelijktijdig met uw voorstelling reserveren of dit op een later moment apart reserveren via deze pagina

Bitterballenarrangement

€ 4,50 per portie
Na afloop van de voorstelling schuift u in het Theatercafé aan een voor u gereserveerde tafel aan en kunt u nog even genieten van een lekkere portie bitterballen (8 stuks). 
U kunt het Bitterballenarrangement gelijktijdig met uw voorstelling reserveren of dit op een later moment apart reserveren via deze pagina.

Nazitarrangement 

€ 7,50 voor 2 personen
Na afloop van de voorstelling staat er in het Theatercafé een gereserveerde tafel voor u klaar met een heerlijke plank vol diverse soorten kaas, brie, olijven en druiven. 
U kunt het Nazitarrangement gelijktijdig met uw voorstelling reserveren of dit op een later moment apart reserveren via deze pagina.Deel via