Food & Drinks

De Tamboer is een plek waar u ontmoet, ontdekt, ervaart, geniet, ontspant, deelt en… proeft!
Met een hartelijk welkom en een gezellige ambiance serveren wij lekkere koffie, goede wijn, heerlijke hapjes en tongstrelende arrangementen. Wij creëren, met passie, een plek waar u graag terugkomt. Bekijk hier welke arrangementen we aanbieden rondom onze voorstellingen om uw theaterbezoek om te toveren tot een heerlijk avondje uit.
U kunt uw arrangement reserveren via de website tot 3 werkdagen voor de voorstelling. Wanneer de voorstelling binnen 3 werkdagen plaatsvindt, kunt u telefonisch informeren of er nog plaats is.

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 19,95 per persoon
Bij bijna iedere voorstelling serveren wij vanaf 18.00 uur een smaakvol drie-gangen Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch) en nagerecht. Het menu varieert maandelijks. Bekijk hier het menu voor maart. U kunt het Theaterdiner gelijktijdig met uw voorstelling reserveren of uw diner op een later moment apart reserveren via deze pagina

Welkomstarrangement 

€ 5,- per persoon
Met het welkomstarrangement wacht u een gereserveerde tafel in Het Café, met een kopje koffie of thee en een zoete lekkernij. Zodat u helemaal ontspannen aan uw avond kunt beginnen!
U kunt het Welkomstarrangement gelijktijdig met uw voorstelling reserveren of dit op een later moment apart reserveren via deze pagina

Bitterballen

€ 4,50 per portie
Na afloop van de voorstelling kunt u aan een voor u gereserveerde tafel in Het Café nog even genieten van een lekkere portie bitterballen (8 stuks). 
U kunt de bitterballen gelijktijdig met uw voorstelling reserveren of dit op een later moment apart reserveren via deze pagina.

Borrelplank

€ 7,50 voor 2 personen
Na afloop van de voorstelling staat er in Het Café een gereserveerde tafel voor u klaar met een heerlijke borrelplank vol hapjes.
U kunt de Borrelplank gelijktijdig met uw voorstelling reserveren of dit op een later moment apart reserveren via deze pagina.Deel via