Food & Drinks

De Tamboer is een plek waar u ontmoet, ontdekt, ervaart, geniet, ontspant, deelt en… proeft!
Met een hartelijk welkom en in een gezellige ambiance serveren wij lekkere koffie, goede wijn, heerlijke hapjes en tongstrelende arrangementen. Wij creëren, met passie, een plek waar u graag terugkomt. Bekijk hier welke arrangementen we aanbieden rondom onze voorstellingen om uw theaterbezoek om te toveren tot een heerlijk avondje uit.

U kunt uw arrangement reserveren via de website tot 3 werkdagen voor de voorstelling. Wanneer de voorstelling binnen 3 werkdagen plaatsvindt, kunt u telefonisch informeren of er nog plaats is.

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner 

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Klik hier voor het menu.

Klik hier om te reserveren.

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Klik hier om te reserveren.

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon (exclusief kaartprijs voorstelling)
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Klik hier om te reserveren.


Deel via