Food & Drinks

Reserveer direct

Stelt u zich voor: de voorstelling is geboekt, de datum staat genoteerd in uw agenda. U bent al weken of misschien wel maanden aan het aftellen tot aan de voorstelling. Op dat moment bent u voor heel even in een totaal andere wereld. Ontspannend, vermakelijk, prikkelend, ontroerend. U wordt betoverd door de magie van het theater… en dan is het alweer voorbij. Of toch niet?
Verleng uw magische avondje uit met één van onze heerlijke horeca arrangementen. Of dat nu voorafgaand aan de voorstelling is met een smaakvol Theaterdiner, of na afloop met een gezellige Borrelplank. Of misschien kiest u wel voor allebei!

U kunt uw arrangementen tot drie werkdagen voor de voorstelling reserveren via detamboer.nl. Natuurlijk kunt u daarna altijd telefonisch via 0528-280180 informeren of er nog een plaatsje vrij is.

Let op: alle arrangement-prijzen zijn exclusief de kaartprijs van de voorstelling! 

 

Klik hier om uw arrangement te reserveren


Smakelijk!

Theaterdiner 

€ 25,- inclusief 1 drankje per persoon
Een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en een hoofdgerecht met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Er is één drankje naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u van te voren op onze website. 

Borrelarrangement

€ 8,50 per persoon
Neem plaats aan een gereserveerde tafel en geniet van een heerlijke borrelplank met hapjes en één drankje naar keuze.

Natuurlijk kunt u beide arrangementen ook in één keer reserveren, voor een compleet verzorgd uitje! 

Theaterdiner PLUS

€ 32,50 per persoon
Met dit arrangement bent u écht een avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling wacht een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Bij het diner is één drankje naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en één drankje naar keuze.


Deel via