De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

De Tamboer

Nieuwe voorstellingen 2019-2020 - deel 6

30 april 2019

In dit zesde en tevens laatste deel vind je het diverse aanbod van april en mei 2020. De verkoop voor deze voorstellingen is vandaag gestart. Wil je graag een melding ontvangen en altijd direct op de hoogte zijn van bijboekingen, winacties en leuke nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via deze link!

Maartje & Kine

Maartje & Kine overrompelen je met gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijk speelplezier. Verwacht magistrale solo’s en muzikale sketches met een flinke dosis humor. Zelfs als de wereld vergaat. Want als de nood het hoogst is, is de muziek nabij.

Martijn Koning

Waar anderen even uitpuffen, stroopt Martijn Koning zijn mouwen alweer op: op naar een volgend avontuur. Martijn Koning heeft altijd energie. Zijn nieuwste voorstelling Koning van de toekomst is een 80 minuten durende stand-up comedy. Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit.

Ancora

Shantymuziek, Irish folk en pop zijn dé ingrediënten voor de nummers van Ancora. Kenmerkend aan dit trio is de robuuste sound en het aanstekelijke sfeertje. Tijdens Wind in de zeilen slagen de drie mannen er dan ook wederom in om het publiek optimaal te vermaken.

Singer-songwriter Festival

Het is tijd voor alweer de achtste editie van het Singer-songwriter Festival: een intieme, sfeervolle avond met prachtige luisterliedjes van Nederlandse singer-songwriters. Sommige ken je misschien, andere wellicht nog niet. Laat je verrassen en meevoeren in de prachtige teksten en melodieën.

Ali B

Ali steekt zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij. Nederland is misschien niet ziek, maar heeft wel koorts. Verhitte debatten doen de temperatuur hoog oplopen. Ali laat zijn licht schijnen op talloze onderwerpen, waarbij zijn optimisme het wint van zijn bezorgdheid.

Jeangu Macrooy

Jeangu gaat voor het eerst de theaters in! De afgelopen jaren bestonden alleen maar uit hoogtepunten: hij schitterde als Judas in The Passion, zijn debuut werd genomineerd voor een Edison Pop Beste Album en zijn onlangs verschenen album Horizon wordt lovend ontvangen.

The Best of Britain

Dé successhow The Best of Britain viert zijn jubileum met de allergrootste hits uit Great Britain. Een avondvullend muziekspektakel dat zich mag verheugen in een nog steeds groeiende publieke belangstelling. Muziek van The Beatles tot Coldplay en zo’n beetje alles daar tussenin passeert de revue!

The Bluebirds

Elske, Krystl en Rachèl bundelen hun fantastische stemmen, krachtige persoonlijkheden en gemeenschappelijke liefde voor countrymuziek in een prachtig eerbetoon aan de mooiste americana en country songs. Van bekende hits tot onbekende pareltjes en eigen werk van hun lovend ontvangen debuut Sisters.

Daniël Lohues

Daniël is terug in de theaters met een avond vol eigengemaakte liedjes en waargebeurde verhalen. Hij schreef speciaal voor deze avond nieuwe liedjes, maar doet ook een gulle greep uit zijn indrukwekkende oeuvre, waarbij hij zichzelf begeleid op de vleugel of andere akoestische instrumenten.

Paul Haenen

De mooie kanten van het leven vieren en niet bij de pakken neerzitten. Altijd weer lichtpuntjes zien, ook als het even tegenzit. Dat is de instelling van Paul Haenen. In welke hoedanigheid ook. Een eigenzinnige en vrolijke voorstelling vol humor, ernst en inzicht.

Don Pescatore alias Bert Visscher

Het podium van de grote zaal wordt omgetoverd tot sfeervolle danstent, compleet met kroonluchters en gepoetste dansvloer. En natuurlijk een royale bar. Dat wordt dansen, swingen en slijpen op de dansvloer! Of simpelweg borrelen en genieten van het spektakel.
Cabaretier Bert Visscher, alias Don Pescatore, zingt met een bigband van 22 losgeslagen muzikanten en een setje zedeloze zangeressen covers uit heden en verleden.