De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

De Tamboer

Nieuwe voorstellingen 2019-2020 - deel 3

9 april 2019

In dit derde deel vind je het diverse aanbod van december 2019 en januari 2020. De verkoop voor deze voorstellingen is vandaag gestart. In de aankomende periode zullen we, in drie nieuwsberichten, de rest van het programma bekendmaken. Wil je graag een melding ontvangen en altijd direct op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via deze link!

Rob de Nijs

Al zes decennia lang brengt Rob de Nijs zijn muziek ten gehore bij het grote publiek. Voor zijn theatershow heeft hij zijn hele repertoirekast geplunderd en staat hij stil bij de vele verhalen en anekdotes die aan de verschillende liedjes verbonden zijn.

Nick & Simon

Ook al zin in de feestdagen? Nick & Simon brengen in de donkere dagen voor Kerst bij een beperkt aantal theaters samen met hun band sfeer en warmte. Verwacht een keuze uit hun eigen sfeervolle kerstrepertoire, aangevuld met bekende kerstklassiekers in een intieme setting!

Explosive Light Orchestra

Deze Britse achtkoppige band speelt de melodische rock classics van ELO en Jeff Lynne. Een indrukwekkend authentieke weergave van hits als Roll Over Beethoven, Showdown, Can’t Get It Out Of My Head, All Over The World en Hold On Tight.

NNO Ensemble Aparte

Het verrassende Ensemble Aparte bestaat uit zes doorgewinterde musici, die muziek met een serieus randje speelt, vergezeld van een komische ‘noot’. Een verrassend menu met beroemde licht klassieke werken, Roemeense salonmuziek, zwoele Argentijnse klanken en vrolijke muziek.

De liefde begraven

In dit tragikomische liefdesverhaal met Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen, zien twee ex-geliefden elkaar noodgedwongen terug. De ontmoeting duurt langer dan verwacht en haalt niet alleen de fijne herinneringen, maar ook frustraties en oningevulde verlangens naar boven. Is de liefde echt voorbij?

Pieter Derks

Pieter rekent af. Met de waan van de dag, met de tijdgeest en met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken en dan op hun plek zetten, dat is waar hij goed in is. En natuurlijk altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen.

Flip FabriQue

Dit Canadese circusgezelschap gaat vol gas, met aanstekelijke energie en optimale beheersing. De jongleurs, dansers, hand- en luchtacrobaten, hoepel- en diabolovirtuozen laten zien hoe het leven van een circusgroep op tournee eruit ziet. Over saamhorigheid, verveling, dagelijkse routine, irritaties en kameraadschap.

Ghost Stories

Als je denkt dat je alles hebt gezien, komt de West End hit Ghost Stories naar Nederland. Een achtbaan van spanning en huiveringwekkende momenten. Durf jij het aan? Blijf tegen jezelf zeggen: het is maar theater… Vannacht slaap je met het licht aan!

Noordpool Orkest met Paul van Vliet

Op uitnodiging van het Noordpool Orkest onder leiding van Reinout Douma betreedt Paul van Vliet nog één keer het toneel. Want er is nog zoveel niet gezegd en gezongen. Paul zingt bekende en minder bekende liedjes en vertelt verhalen uit zijn ‘autobiografie van nooit verzonden brieven’: Brieven aan God en andere mensen.

Irish Christmas

De uit Ierland afkomstige Fergal Ó Murchú brengt een ensemble met de beste traditionele instrumentalisten van Ierse bodem mee tijdens Irish Christmas. Een prachtige avond in kerststijl. Een mooier begin van de kerstperiode kun je niet wensen!

Het Zwanenmeer

Het Charkov City Opera & Ballet presenteert Het Zwanenmeer, een prachtig klassieke ballet op de muziek van Tjaikovski. Het romantische liefdesverhaal tussen Zwanenkoningin Odette en prins Siegfried, met als absoluut hoogtepunt de fantastische technische hoogstandjes van het spitzendansen.

Martijn Fisscher zingt hits van Hazes

Na een succesvolle clubtour met de hits van Hazes is het nu de hoogste tijd om de hits van Hazes naar het theater te brengen! De muziek van André Hazes leent zich hier namelijk perfect voor. Zeker als die wordt gebracht door theaterdier Martijn Fischer en zijn band.

Lisa Lois sings Adele

Lisa Lois en haar band brengen een bijzondere ode aan de Britse ster Adele. Met mooie verhalen, fantastische anekdotes, een flinke dosis humor en natuurlijk prachtige muzikale omlijsting, duikt Lisa in de carrière en het persoonlijke leven van Adele.

Crazy Pianos

Stilzitten en je mond houden is geheel onmogelijk bij dit spetterende nieuwe meezing-programma van Crazy Pianos. Als geen ander weten deze zingende, swingende en humoristische muzikanten hoe ze een zaal op zijn kop kunnen zetten. Een muzikale achtbaan met de allergrootste guilty pleasures!

The Magic of Jeans

The Magic of Jeans is terug met een gloednieuwe show vol hits van toen én nu. Een spetterende liveband en nieuwe cast nemen jong en oud mee op muzikaal avontuur. Probeer daar maar eens bij stil te blijven zitten. Feel the heartbeat of Jeans!

The Bluebettes

Ze zijn alle vijf geboren in de jaren ’70 en ’80, maar hun hart ligt in de sixties. De tijd van de hartverscheurende country, opzwepende rock-‘n-roll en tijdloze soul. Deze swingende vrouwenband belooft een heerlijke show vol prachtige liedjes, humor en herkenning. Dansen maar!

Sun Records the Concert

Welkom in de Sun Studio te Memphis, Tennessee. De bakermat van de rock-‘n-roll, waar Sam Philips muzikale vernieuwing vond met het opnemen van grootheden als B.B. King, Howling Wolf, Carl Perkins, Johnny Cash, Rufus Thomas, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis en zelfs Elvis Presley. Een swingend eerbetoon aan the birthplace of rock-‘n-roll!

Het Huwelijk

Huub Stapel is weer solo te zien in de theaters met de wervelende one-man-show Het Huwelijk, geschreven door Diederik Ebbinge. Een pijnlijk grappige voorstelling geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is of van plan is om te gaan trouwen.

Dutch Eagles

Deze heren zijn hun gewicht in goud ruimschoots waard. Meerstemmige samenzang en weergaloze gitaarsolo’s in de hits van the Eagles, maar ook in juweeltjes van andere artiesten uit de gouden tijd van de popmuziek. Ogen dicht en genieten maar!

Back to the Country

Dick van Altena en Savannah zijn niet meer weg te denken uit het theater. En hun zalen worden nog steeds alsmaar voller. Geniet van een twee uur durende muziekreis langs country en rock-‘n-roll songs. Van Johnny Cash tot The Mavericks, van moeiteloze meezingers tot verrassende “oh ja”-titels. En warm je de stembanden alvast op voor de afterparty?

Frank Lammers & Ricky Koole

Frank en Ricky hadden 25 jaar geleden op de theaterschool al plannen voor een gezamenlijke voorstelling. En nu is het eindelijk zover! Ze maken samen de balans op in een openhartig programma vol verhalen, toneelscènes en muziek, begeleid door de geweldige muzikanten van Ocobar.