De liefde begraven - Try out

Met Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen

do 12 december 2019 20:15 Passagezaal toneel

Try out

Wat als je, met je ex, de hond die jullie ooit samen hadden, moet begraven?

In dit tragikomische liefdesverhaal met Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen zien twee ex-geliefden elkaar noodgedwongen terug. De ontmoeting duurt langer dan verwacht en haalt niet alleen de fijne herinneringen, maar ook frustraties en oningevulde verlangens weer boven. Is de liefde echt voorbij?

In een theaterdialoog die even confronterend als hoopgevend is, komen de twee tot nieuwe inzichten en doen ze een laatste poging om elkaar te bereiken.

De liefde begraven is een soms pijnlijke dan weer hilarische theatervoorstelling over verwachtingen, onbegrip, irritaties en passie tussen exen. Zeer herkenbaar en, voor wie het wil, wellicht ook een leerschool.
Het script en de regie zijn van toneel- en televisieregisseur Peter de Baan die al jarenlang het gezicht is van het tv-programma De vloer op.

Theo d'Or

Hanne Arendzen is voor haar rol van Hedwig in Van de koele meren des doods genomineerd voor een Theo d'Or. Ze maakt kans op de prijs voor beste vrouwelijke hoofdrol van afgelopen seizoen!  "Met goed gedoseerd spel toont Hanne Arendzen in Van de koele meren des doods hoe het leven een mens kan slijpen. Ze schiet heen en weer tussen wanhoop, verliefdheid, lust, verlangen en radeloosheid. Arendzen gaat helemaal op in het moment maar houdt tegelijkertijd steevast de controle." Samen met Jeroen Spitzenberger staat ze komend seizoen op de planken met De liefde begraven.

Wij willen Hanne Arendzen van harte feliciteren met deze mooie nominatie. Tijdens het Gala van het Nederlands Theater op 15 september zullen de prijzen uitgereikt worden.

Speeldata

do 12 december 2019 20:15 Passagezaal toneel


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 24,50
CJP € 22,50

Deel via