Lisa Lois sings Adele

Theatertour

vr 6 maart 2020 20:15 Tamboerzaal muziek

VERPLAATST!

Helaas ontvingen we zojuist het bericht dat Lisa Lois ziek is, waardoor de voorstelling vanavond niet door kan gaan. We zijn op zoek naar een vervangende datum. Kaarthouders worden geïnformeerd. Lees hieronder de persoonlijke boodschap van Lisa.

Lieve mensen uit Hoogeveen (en omstreken),

Met pijn in mijn hart moet ik de Lisa Lois sings Adele show in theater de Tamboer van vanavond (27 december) afzeggen wegens ziekte. Ik heb zojuist besloten het niet te doen, aangezien ik veel te veel moet hoesten en mijn stem absoluut niet optimaal is. Ik zou Adele, jullie en mezelf geen eer aan doen, door de show door te laten gaan.
De show van morgen in Leiden (28 december) gaat vooralsnog wel door. Ik hoop door vandaag veel rust te nemen, morgen gewoon de show te kunnen spelen.
De nieuwe datum voor theater de Tamboer in Hoogeveen, is 6 maart 2020.

Shows afzeggen/verplaatsen, vind ik oprecht een van de moeilijkste beslissingen ooit en zie het dan ook echt als een laatste oplossing.
Ik hoop jullie alsnog allemaal te zien 6 maart.

Xx Lisa

Adele

Lisa Lois brengt samen met haar band een bijzondere ode aan de Britse ster Adele. In deze voorstelling duikt Lisa met mooie verhalen en fantastische anekdotes in Adele’s carrière en persoonlijke leven. Ook geeft ze een inkijkje in haar eigen leven. Ze doet dit met een flinke dosis humor en prachtige muzikale omlijsting.

Lisa scoorde grote hits met Feels Like Home, Silhouette, Promises Promises en natuurlijk haar prachtige uitvoering van Leonard Cohens Hallelujah. Samen met Ed Struijlaart bracht ze de catchy single Made of Stars uit. In 2019 staat er ook nieuw, eigen werk op de planning.

Exclusief in Drenthe!

Deze voorstelling staat in Drenthe exclusief in De Tamboer! Dat betekent dat je deze voorstelling nergens anders in Drenthe kunt bekijken. 

Beluister hier Lisa Lois' cover van Rolling in The Deep op Concert at Sea samen met Bløf

 Bekijk hier de trailer van de tour!

Speeldata

vr 6 maart 2020 20:15 Tamboerzaal muziek


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 27,50
CJP € 25,50

Meer info

lisalois.com


Deel via